LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Donald Trumps dotter avslöjas – bryter mot allt han står för!

26 okt, 2024
donald trump ivanka trump
Donald Trump är inte överens med dottern Ivanka – här bryter hon mot allt han står för!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ulf Kristerssons skämt om Johan Pehrson som får alla att skrattaBrand logo
Ulf Kristerssons skämt om Johan Pehrson som får alla att skratta

En man ser mycket av i dessa tider är USA:s före detta president Donald Trump. Den 5 november är det dags för val igen, och nu står det mellan honom och demokraternas presidentkandidat Kamala Harris.

Privat är Donald gift med Melania Trump, vem han också har sonen Barron Trump med. Sedan en tidigare relation har han också de fyra barnen – Donald John ”Don” Trump Junior, Ivanka, Eric och Tiffany Trump.

Ivanka Trump går emot pappa Donald – tydliga markeringen

Ivanka fyller 43 år den 30 oktober och är den republikanska presidentkandidatens äldsta dotter. Hon i sin tur har tre barn tillsammans med affärsmannen Jared Kushner, varav en av dessa är 13-åriga Arabella – som nu går emot sin morfar. Detta skriver amerikanska Page Six.

Annons

Hon är nämligen en fullständig ”Swiftie” – det vill säga, ett Taylor Swift-fan, trots att Donald Trump vid flera tillfällen uttryckt sin avsky för sångaren.

"JAG HATAR TAYLOR SWIFT", skrev 78-åringen på sociala medier-plattformen Truth Social, efter att hon öppet visat stöd för Kamala Harris.

"Jag röstar på @kamalaharris för att hon kämpar för de rättigheter och saker som jag tror behöver en krigare för att förkämpa dem", skrev Swift i sitt inlägg på Instagram, och fortsatte:

"Jag blev så uppmuntrad och imponerad av hennes val av vicepresidentkandidat @timwalz, som har stått upp för HBTQ+ rättigheter, IVF och en kvinnas rätt till sin egen kropp i decennier."

Donald Trumps attack mot Taylor Swift

Detta hejdade dock inte Ivanka från att överraska sin dotter på födelsedagen med en tårta med en textrad från en Taylor Swift-låt. De har också synts gå på en av hennes konserter tillsammans, något vi misstänker att pappa Trump inte uppskattar!

Annons
Taylor Swift
Taylor Swifts merch inför turnén.

Hatet till stjärnan går nämligen så pass långt att presidentkandidaten låtit skapa merch till sin valkampanj, där man driver med hennes ”The Eras tour”. Istället står det hans standardfras ”Make America Great Again”

Donald trump
Donald Trumps valkampanj-merch.

FOTO: @TeamTrump/X, taylorswift.com, TT

Annons