LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Anders Bagge och hustrun Johanna skakas av dubbla dödsfall – ofattbara sorgen: ”Tung tid”

14 okt, 2024
Under lördagens direktsändning av Idol berättade Anders Bagge att han förlorade sin mamma för två veckor sedan.
Nu berättar Johanna att det inte var det enda dödsfallet som skett.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igenBrand logo
Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igen

Anders Bagge, 56, och Johanna Lind Bagge, 53, har varit gifta i sex år och tillsammans med sina fem hundar lever de ett roligt och fartfyllt liv.

Men den senaste tiden har faktiskt inte varit så rolig. Hänt har tidigare kunnat rapportera om hunden Sonja som behövde åka in och operera bort sina juvertumörer.

Och i lördagens avsnitt av Idol berättade Anders att hans mamma gick bort för två veckor sedan.

– Detta blir otroligt känsligt. Min mamma gick bort för två veckor sedan så jag mår inte så jäkla bra själv, sa Anders med tårar i ögonen.

Med andra ord har Anders och Johanna haft det tufft den senaste tiden men sanningen är att det faktiskt är ännu värre. Anders mammas död är nämligen inte det enda dödsfallet som hänt den senaste tiden.

Annons

Dubbla dödsfallen för Johanna Lind Bagge och Anders Bagge

Detta berättar nu Johanna Lind Bagge i ett nytt inlägg på Instagram.

”Kontrasterna…… För ca 2 månader sedan gick min morbror Per bort i den sällsynta och mycket svåra och tuffa sjukdomen Lewy Body Demens - och vi stod varandra nära. Nu har även svärmor Lisbeth somnat in för cirka två veckor sedan och lämnat jordelivet hastigt efter en tuff sjukdom. När stegen har tystnat finns alltid ekot kvar.”, skriver hon.

Det är på Johannas födelsedag som hon berättar om de här kontrasterna.

”Kontraster mellan att fira livet med en eftertänksamhet och tacksamhet över att få fylla år då det har varit och är en tung tid där många kära fått lämnat jordelivet på kort tid. Din tid är begränsad, så slösa inte på att leva någon annans liv och det tar lång tid att växa ung så det är nu det börjar, lev nu och bara kör!”

Johanna Lind Bagges känslosamma ord om döden

Att leva livet medans man kan är med andra ord något man bör påminna sig om varje dag. Nu betonar Johanna hur viktigt det är.

Annons

”När ögonen har slocknat vi alla minnen har. Någonstans inom oss är vi alltid tillsammans och vi är olika i livet men alla är lika i döden. Jag tänker på att när en blomma bryts av och dör, blir jorden fattigare men himlen skönare och nu blomstrar himlen av Per och Lisbeth. Tack för ljusa minnen och den tid vi fick tillsammans och farväl för en stund.”, skriver Johanna och fortsätter:

”Ta hand om varandra! Och glöm inte att när man är frisk önskar man sig massor av saker och när man är sjuk, önskar man sig bara en sak….. och det är att bli frisk! All kärlek, kramar Johanna”

FOTO: BARDELL ANDREAS/Aftonbladet

Annons