LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

E-type har ingen att vara med – efter vågade beslutet: ”Ensamt”

10 jul, 2024
Martin "E-type" Eriksson
Martin "E-type" Eriksson känner sig isolerad i Vadstena, som han flyttat till.
– Det är lite ensamt, berättar han för Barometern.
Annons
Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"Brand logo
Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Under sommaren 2023 tog Melinda Jacobs, 39, och Martin "E-type" Eriksson, 58, tillsammans alla barnen, sitt pick och pack och flyttade till Vadstena.

Det populära kärleksparet har varit effektiva. Det har gått två år sedan de först officiellt blev ett par, och nu är de gifta, bor tillsammans, har ganska nyligen fått barn och äger ett hus tillsammans.

Melinda Jacobs och E-types nya villa

I den lilla tätorten Vadstena, i Östergötland står alltså huset, som har genomgått en omfattande renovering både utvändigt och invändigt för att passa familjen perfekt.

– Det är färdigrenoverat men det är inte färdiginrett kan man säga. Det är ett jättestort hus och det här med att bo in sig, det tar lite tid märker jag, sa Melinda i en tidigare intervju med Hänt.

Dessutom har Martin ytterligare ett hus, beläget cirka 300 meter från det gemensamma familjehuset, som han använder som sin studio. Det var i SVT-dokumentären E-Type – the way I wanna live som han visade upp huset.

Annons

E-Type om livet i Vadstena: "Ensamt ibland"

Men livet verkar inte vara helt okomplicerat för Martin i den lilla staden, vilken utgör en förändring från hur han bodde i Bromma i Stockholm. För Barometern berättar han:

– I Stockholm känner jag människor som jobbar mer som jag och vi kan ses lite när som, säger Martin och fortsätter:

– Det är lite ensamt ibland. Jag har ju så klart min familj, men jag skriver musik själv och jag målar själv. Sedan går jag ut på stan, ska på gymmet, äta lunch. Hallå! Ingen som kan haka på? Men folk har ju sina jobb här.

E-type och Melindas familj växer: ”Två fantastiska barn”

Även om Martin kanske känner sig lite ensam på vänskapsfronten just nu, blomstrar kärleken fortfarande mellan honom och Melinda.

Senast rapporterade Hänt om att Melinda avslöjade att deras familj fortsätter att växa, och tillsammans är de nu tio barn och två vuxna.

– Det har gått fort, samtidigt är vi någonstans mitt i livet så ska man hinna är det bara att gasa, sa Melinda nyligen i Nyhetsmorgon.

– Tio är vi, sa E-type

– Den växer?, frågar programledaren Rania Shemoun Olsson då.

– Ja det gör den, den växte nyligen. Med två fantastiska barn, svarade Melinda.

Så kanske blir det inte så ensamt i Vadstena nu trots allt!

FOTO: TT/ Skärmdump TV4

Annons