LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Melinda Jacobs och E-types dotter i respirator – skräcken från sjukhuset: ”Livshotande”

14 okt, 2024
Melinda jacob och e-types dotter på sjukhus
Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Erikssons dotter Izadora ligger på sjukhus. I ett hjärtskärande inlägg berättar de om skräckupplevelsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"Brand logo
Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"

Melinda Jacobs, 40, är familjehemsmamman som blev offentlig i samband med sin kamp för fosterdottern Esmeralda, så kallad ”Lilla Hjärtat”. Sedan 2022 har hon tillsammans med artisten Martin "E-Type" Eriksson, 59, som hon sedan knappt två år tillbaka har dottern Izadora med.

Hänt har tidigare skrivit om att föräldrarna redan tvingats flera vändor till sjukhus med lilla Izadora, och Melinda med sina övriga fosterbarn. Så pass att de blir igenkända av personalen på vårdenheten.

– Man blir igenkänd när man har haft barn här i så många omgångar. Men det hugger fortfarande till i hjärtat varje gång jag går förbi barntraumaenheten som hela familjen fick så mycket stöd av då Esmeralda dog, sade Melinda till Amelia.

Annons

Lilla Izadora kan nämligen få svårt att andas vid förkylning, och utreds såldes för förkylningsastma.

Melinda Jacobs om skräckhändelsen med dottern Izadora: ”I respirator”

Och nu har familjen råkat ut för ytterligare en skräckupplevelse. Det är Melinda som på Instagram berättar hur deras 1,5-åring råkat svälja ett knappcellsbatteri, något som försatte dottern i ett livshotande läge.

”Det finns ögonblick i mitt liv som är så extremt fyllda av sorg och smärta, som inte bleks av tiden. Skräcken bor där hela tiden, att det ska hända nåt igen, att vi ska förlora nån mer. Och så är olyckan där, det händer och rädslan får liv. Det här är vår dotter Izadora. Här i respirator.”, inleder Melinda Jacobs sitt inlägg med, och fortsätter:

”När batteriet hamnar i matstrupen eller ner i mag, tarmkanalen bildas en elektrisk strömkrets. Det gör att det fräter på organen och en allvarlig brännskada uppstår. Bränner det hål är det livshotande. Så fort batteriet når slemhinnan börjar skador uppstå. Läkarkåren har varnat för dessa batterier. Dom finns i varje hem och är livsfarliga för barn. Vår dotter är inte den första och inte heller den sista som drabbas. Vi trodde verkligen att vi säkrat vårt hem men trots detta händer det som bara inte får hända.”

Annons

Vårdats på sjukhus i två veckor

Till följarna uppmanar hon nu om att inlägget delas, för att uppmärksamma fler föräldrar på det otäcka som kan inträffa.

”Kan vi inte tillsammans hjälpas åt att sprida den här kunskapen och spara mycket lidande och dödsfall?Jag och Martin har diskuterat och övervägt att visa denna bild där vår dotter är i en väldigt utsatt situation. Men bilden är talande för hur illa det kan gå. Vi har landat i att kan det förhindra att fler barn drabbas är det värt det.”

Avslutningsvis bekräftar Melinda att läget nu är stabilt.

”Bilden är nu 2 veckor gammal. Izadora vårdas fortfarande på sjukhus men läget är nu stabilt. Hon har precis börjat dricka och jag får äntligen amma henne igen”

I ett meddelande till Hänt berättar Melinda att de längtar hem.

”Izadora är på bättringsvägen tack och lov. Nu längtar vi hem till syskonen”, skriver flerbarnsmamman.

FOTO: INSTAGRAM / TV4

Annons