LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

E-Type talar ut om svåra krisen – enorma oron: ”Det är en mardröm”

12 jul, 2024
AvPontus Varg
Martin ”E-type” Eriksons liv har drastiskt förändrats – han har gått från ungkarlsliv till småbarnspappa.
Nu talar den folkkära artisten ut om hur det känns att fylla 60, småbarnslivet och kärleken till Melinda.
– Det är en mardröm och en overklig siffra. Men tack vare Melinda, Izadora och hela vår familj känns det lättare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"Brand logo
Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"

Från popstjärna till pappa. Martin ”E-Type” Erikssons liv tog en rejäl vändning när han förälskade sig i familjehemsmamman Melinda Jacobs. Och nu har det snart gått tre år sedan Amors pilar träffade dem. Sedan dess har relationen gått framåt i rasande fart!

I höstas stod bröllopet och nu bor E-Type och 18 år yngre kärleken i en stor rosa villa i centrala Vadstena. I januari förra året föddes parets dotter Izadora och för This is the way-sångaren gick äntligen drömmen om att bli förälder i uppfyllelse!

Från att ha levt ensamt singelliv har sångaren numera många att ta hänsyn till i sitt liv. Jämte dottern bor flera barn i huset: Melindas biologiska flickor Vanessa 19, Savannah, 17, Vendla, 11, och fosterbarnen Viking, 5, och Nils-Erik, 3. Familjen har också en hund, Juno.

Annons

E-type om tiden innan Melinda: ”Hade ångest för att bli äldre”

Tiden innan E-Type parades ihop med Melinda var mörk, berättar han i Aftonbladet:

– Ja. Det var också pandemi och jag hade ångest för att bli äldre och kände att jag inte hade tid att bara sitta hemma. Men då tyckte två vänner till oss att vi borde träffas. Jag tyckte nog att det var en ännu bättre idé än Melinda, säger han.

Dejten var minst sagt lyckad. Enligt Melinda var det kärlek vid första ögonkastet.

– Absolut. Men det behövdes lite tid då vi levde helt olika liv. Men när vi väl bestämde oss gick det väldigt fort, säger hon.

Och nu lever E-Type äntligen sitt efterlängtade familjeliv, även om det förstås varit en stor omställning. Att kasta loss från kändis- och krögarlivet i Stockholm var inte lätt. När han väl tagit beslutet darrade han en del på manschetten.

– Ja, verkligen. När jag hade sålt allt och var på väg hit med alla grejerna på flaket… Då undrade jag om det skulle funka. Men allt har blivit så bra. När barnen som inte är mina biologiska nu springer fram och kramar om mig när jag kommer hem så fattar jag. Det är ju här jag ska vara, säger han i Aftonbladet.

E-type och Melindas kärlek blomstrar!FOTO: TV4

”Det är en mardröm och en overklig siffra”

Innan E-Type träffade Melinda trodde han att tåget hade gått för barn och bröllop. Trots att han nu lever i en kärleksbubbla är det något som skaver. Nästa sommar fyller han 60 år och nu talar han ut om krisen:

Annons

– Det är en mardröm och en overklig siffra. Men tack vare Melinda, Izadora och hela vår familj känns det lättare. Det hade varit grymt tungt att fylla 60 och sitta med drömmen om barn och inte ha det. Däremot är tanken på hur gammal jag kommer vara på hennes stundentskiva horribel. Men man får vara sjukt glad om man ens lever då, säger E-Type.

Även om den stundande 60-årsdagen blir ett bakslag mitt i familjelyckan är det också en påminnelse om att ta vara på varje sekund.

Lyckan över dottern Izadora är stor och äktenskapet med Melinda är lyckligt. Han har bara fina saker att säga om sin hustru:

– Det bästa med Melinda är snygg och trygg. Det var väl ett fint svar? Jag är nog fortfarande lite av ett barn, hon är definitivt den vuxna av oss. Melinda är helt fantastisk, säger han och när Melinda får frågan om vad som är det bästa med maken svarar hon:

– Det bästa med Martin är att han har barnasinnet kvar. Han är otroligt rolig att hänga med och är också omtänksam, generös och kärleksfull, säger hon.

FOTO: TV4 / TT

Annons