ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

E-types dotter i respirator – nya beskedet om Izadoras tillstånd: ”Mitt hjärta exploderar”

15 okt, 2024
E-type och Melinda Jacobs dotter Izadora på sjukhus efter att ha svalt ett batteri
Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Erikssons dotter Izadora ligger på sjukhus. Nu berättar E-type om den otäcka händelsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"Brand logo
Martin ”E-type" Erikssons ånger i beslutet kring dottern: ”Det gick så fort"

Det var våren 2022 som som familjehemsmamman Melinda Jacobs, 40, och Martin ”E-Type” Erikson, 58, meddelade att de är ett kärlekspar.

Idag har de dottern Izadora ihop, som är lillasyster till Melindas stora barnaskara.

Men nyligen råkade familjen ut för en skräckupplevelse.

E-type och Melinda Jacobs dotter Izadora inlagd på sjukhus

1,5-åriga Izadora råkade nämligen svälja ett knappcellsbatteri, något som försatte dottern i ett livshotande läge.

Melinda har tidigare berättat på Instagram:

Annons

”Det finns ögonblick i mitt liv som är så extremt fyllda av sorg och smärta, som inte bleks av tiden. Skräcken bor där hela tiden, att det ska hända nåt igen, att vi ska förlora nån mer. Och så är olyckan där, det händer och rädslan får liv. Det här är vår dotter Izadora. Här i respirator.”

”När batteriet hamnar i matstrupen eller ner i mag, tarmkanalen bildas en elektrisk strömkrets. Det gör att det fräter på organen och en allvarlig brännskada uppstår. Bränner det hål är det livshotande. Så fort batteriet når slemhinnan börjar skador uppstå.”

Melinda förklarade i samma inlägg att Izadora varit inlagd på sjukhuset i två veckor och att läget nu är stabilt. Hon förklarade att hon äntligen kunnat börja amma igen.

E-types hjärtskärande ord om dottern Izadora

Nu uttalar sig även pappa E-type om händelsen. I ett inlägg på Instagram delar han en bild på dottern från sjukhuset.

Annons

Till inlägget skriver artisten:

”Kära vänner och följare. Jag har varit något frånvarande här pga att min älskade dotter råkade svälja ett så hemskt runt litet sk knappcellsbatteri för snart 2 veckor sedan. Konsekvenserna av det kan bli katastrofala.”

E-type fortsätter med att skriva att familjen haft tur då Izadora verkar må bättre, och att de snart hoppas få lämna sjukhuset.

”De finns i leksaker, klockor, gratulationskort, nycklar, airtags, termometrar.. i nästan alla hem på jorden. Vi har försökt skydda vårt hem från allt som kan tänkas vara farligt för barnen, men vi har visat oss misslyckade. Sprid gärna denna kunskap också.”, skriver han och fortsätter:

”Men som sagt, nu får vi åka hem snart med vårt lilla mirakel så mitt hjärta håller på att explodera av lycka för detta. Och väldigt snart ses vi på turné igen! Skål, kram & släng eller göm batterierna! Hurra för vår svenska sjukvård!”

Annons

FOTO: Instagram / Stefan Jerrevång / Aftonbladet / TT

Annons