LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Kristin Kaspersen om att leda Let’s dance – efter alla petningar: ”Galet”

27 aug, 2024
author Linn Seipel
Linn Seipel
kristin kaspersen lets dance
Kristin Kaspersen var programledare för Let's dance sist – nu talar hon ut om alla förändringar med programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hans Fahlén och Christopher Berghagen Taylor dyker upp tillsammans: ”Nu är det officiellt"Brand logo
Hans Fahlén och Christopher Berghagen Taylor dyker upp tillsammans: ”Nu är det officiellt"

I fjol meddelades tittarna att TV4:s Let's dance skulle ta en paus. Exakt hur länge var då oklart, men nu verkar det luta åt att dansprogrammet kommer tillbaka redan våren 2025.

Det säger åtminstone Tony Irving, 48 – den enda av jurymedlemmarna som kanalen valt att behålla. I dagarna kom nämligen beskeden om att både Dermot Clemenger, 51, och Ann Wilson, 56, blivit petade. Men de hänger inte läpp för det.

– Ja, men det känns faktiskt som att man går ut med flaggan i topp. Det är väl det jag känner. Och jag känner mig djupt tacksam för allt. Jag tycker jag har fått vara mig själv som domare fullständigt, säger Ann Wilson om saken, i en intervju med Hänt.

Även Dermot berättar för Hänt att han inte blev förvånad när han fick telefonsamtalet.

Annons

– Har man dalande tv-siffror så är det klart att man försöker se över hur man kan öka dem, eller få tittarna att komma tillbaka. Det känns rätt så klokt att de tittar på hur de ska väcka folks intresse på nytt. Och att ändra jurykonstellation är ett bra sätt att göra det på, säger den före detta jurymedlemmen.

gamla juryn lets dance

Under tisdagsmorgonen kunde Hänt också avslöja David Lindgren, 38, inte blir förlängd som programledare.

– Ja det låter som att Let's dance kommer tillbaka. Men jag vet att jag inte kommer vara med. De har ringt till mig redan och sagt att de kommer gå en annan väg, säger David till Hänt.

Han vet dock inte vem som kommer ta hans ställe.

– Alltså det var ju jag och Petra (Mede) och sen Kristin(Kaspersen). Men jag körde ju det i tre år och hade skitkul så det blir spännande att se vad de ska göra, vad de går för väg.

lets dance programledarna

Kristin Kaspersen om Let's dance – vem blir programledare?

När Hänt senare samma dag besöker Max pressträff, stöter vi in i självaste Kristin Kaspersen. Vet hon vem som blir programledare?, undrar vi.

Annons

– Nej, ingen aning!, svarar Kristin och fortsätter:

– Jag har pratat med både Ann (Wilson) och Dermot (Clemenger) då, att de inte är med längre, men jag har ingen aning. Jag var ju bara inhoppare så jag var inte en del av programmet i sig. Så nej, jag har inte hört någonting.

Tror du Petra kan komma tillbaka?

– Jag har verkligen ingen aning! Men det var ju hon som hade programmet, jag hoppade bara in.

– Men det ska bli jättespännande. Jag är så glad att de i alla fall tar tillbaka programmet, för jag älskar ju Let's dance galet mycket! Jag vill sitta hemma i soffan och titta, så jag är så glad över att det kommer tillbaka.

FOTO: TT/TV4, Hänt

Annons