LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Efter Casper Janebrinks kärlekslycka – nu planerar Lasseman bröllopsfest!

04 sep, 2024
casper och lasseman med fruar
Casper Janebrink och hans hustru Therese har gift sig och det blev en väldigt lyckad fest.
Nu berättar Lasseman om den stundande bröllopsfesten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför kommer inte Arvingarna fira Casper Janebrinks sonBrand logo
Därför kommer inte Arvingarna fira Casper Janebrinks son

Det är mycket fest nu i Arvingarnas liv. Självklart var hela bandet på plats när Casper Janebrink, 54, gifte sig i helgen. Arvingarna består som bekant av Lars "Lasseman" Larsson, 52, Kim Carlsson, 52, och Tommy Carlsson, 56.

– Vi var där! Det ville vi ju inte missa. Det var ju riktigt bra får vi ju säga då, Casper är nog väldigt nöjd med festen, säger Tommy till Hänt.

– Ja det var väldigt fint var det. Allt ifrån vigseln som jag blev väldigt berörd av och det var väldigt fint allting. Sedan så hände det ju såklart väldigt roliga saker under kvällen, säger Casper till Hänt.

Dottern Alices fina överraskning på bröllopet

Innan bröllopsfesten kunde Hänt rapportera om ceremonin och vigseln men nu berättar Casper att hans dotter Alice Janebrink, 20, gjorde en väldigt fin gest för sin pappa under kvällen.

Annons

– Min dotter överraskade faktiskt mig med att gå upp och sjunga en låt som hon skrivit själv. Så det var väldigt fint och väldigt känslomässigt. Sedan var det mycket spex och några som gick upp och sjöng emellanåt.

Däremot skippade Arvingarna att köra ett uppträdande. De menar att Casper redan sett dem sjunga och att det var dags för andra att få glänsa.

Nu har de dock fullt upp med sin nya krogshow Festen som har premiär på Kajskjul 8 i Göteborg i vår. Arvingarna har tidigare spelat i samma lokal med showen I love Arvingarna.

– Publiken ska få involveras lite i showen så att de känner att de inte bara är och tittar på festen, utan att de faktiskt är med på festen. Det är en viktig grej liksom, säger Kim till Hänt.

ARVINGARNA
FOTO: WERECKIPR

Lasseman om bröllopsfesten med Therese

Att det är kul med fest råder det med andra inga tvivel kring, även om Casper, Lasseman, Kim och Tommy verkligen lugnat ner sig med åren och skulle aldrig spåra ur på krogen.

Annons

Blir ni andra inspirerade av Caspers bröllop? Någon av er kanske vill förnya löften?

– Nej, jag har gift mig två gånger redan, jag tycker det räcker nu, säger Tommy och skrattar.

– Nej men det som man kan bli inspirerad av är ju kanske en fest, man behöver inte gifta sig igen. Men alla de här uppstyrda festerna blir liksom roligt och det är lite som man kan tycka när man sitter där "varför gör man inte sådana här fester oftare?", säger Lasseman.

Lasseman och hans fru Therese Larsson, 49, firar 25 år som gifta nästa år.

– Ja det är nästa år, säger Lasseman.

– Vi kan ju ha en fest för er, föreslår Tommy.

– Det tycker jag, det tycker jag. Det är alltid roligt med fest, säger Lasseman.

FOTO:

Annons