Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Efter renoveringskaoset – Carina Berg om olyckan på semestern

17 jul, 2019
AvSarah Mansouri
Carina Bergs olycka på semestern: ”Önska mig lycka till”
I ett nytt inlägg på Carina Bergs Instagram där programledaren beskriver två olyckor, möts hon av peppande ord från följarna.
Annons
Carina Bergs nya kärleksbeslut med maken: ”Inte tänkt igenom det här”Brand logo
Carina Bergs nya kärleksbeslut med maken: ”Inte tänkt igenom det här”

Det var i slutet av 2017 som programledaren Carina Berg, 41, fann kärleken på nytt efter skilsmässan från Kristian Luuk, 52, 2016. Det är fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 29, som vunnit Carina Bergs hjärta.

ANNONS ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

I början av 2018 förlovade sig paret och Carina Berg visade upp sin förlovningsring på Instagram. I december förra året gifte de sig. Det blev ett intimt bröllop omgivna av sina nära och kära i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Tio timmar senare vinner vi budgivningen på det största rucklet i hela skärgården. Det är ett hundra år gammalt trähus, som har stått och förfallit. Det finns inget tak. Man har sjöutsikt. Det har heller inget golv. Det vi har är 3,5 vägg och några gamla glasögon som ligger kvar där i huset, sa Carina Berg i podden.

För ungefär en vecka sedan uppdaterade Carina om läget med renoveringen av huset genom ett inlägg på Instagram.

Annons

”Våra byggare får säga vad de vill om att det är bra med ett helt tak och ett fungerande avlopp innan vi fokuserar på inredningsdetaljer. För snubblar man över 6 goa trasmattor så måste de inhandlas! Prioriteringar”, skriver Carina i inlägget.

”Krya på dig”

Under onsdagen publicerade Carina två bilder i ett inlägg på Instagram och hintar om att hon varit med om ett par olyckor. Den ena bilden är tagen nedifrån upp mot en palm mot himlen och den andra är en selfie på Carina själv som ligger på en handduk i gräset.

”Har kraschat något i vänsterfoten och haft besök av duralexglas i högerfoten. Därför blir dagens träning 140- 400 minuter palmtittning. Önska mig lycka till!”, skriver Carina Berg i bildbeskrivningen.

Bland kommentarerna finns bland annat hyllande ord från parhästen Carolina Gynning, 40.

”Älskling du är för go”, skriver Carolina.

Många följare önskar Carina ett stort lycka till och ger peppande ord.

”Önskar dig ett stort lycka till! Samt ett stort krya på dig förstås”, skriver en följare och flera andra hoppas att foten läker:

”Lycka till och hoppas höger foten blir bra snart.”

”Lycka till och var rädd om fötterna”

Hänt har försökt nå Carina Berg för en kommentar.

FOTO: TT, Instagram

Annons