LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Efter uppbrottet – Bingo Rimérs oväntade kärleksknep

15 sep, 2017
AvLinda-Marie Nilsson
Är du Bingo Rimérs framtida flickvän? Fotografen letar nämligen fortfarande efter kärleken och hoppas nu på att hitta sin nya kärlek via Instagram.
Annons

Våren 2015 separerade fotografen Bingo Rimér, 42, från Katrin Zytomierska, 39, som han har sönerna Ringo, 7, och Rambo, 4, med. Katrin hittade snabbt kärleken igen i Alexander Klingstedt, 37, som hon nu också fått tredje barn och hans första med. Men Bingo som även har dottern Nova, 14, från ett tidigare förhållande är fortfarande singel.

Nu tar fotografen till ett oväntat knep för att få napp i kärlekslivet. På Instagram efterlyser han nu kvinnor som vill dejta honom, efter att han upptäckt att 75 % av hans följare är kvinnor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Man behöver kanske inte Tinder med 75 % kvinnor som följer mig här på instagram. Synd att inte Instagram visar vilka som är singlar och snälla”, skriver han och fortsätter:

“Tagga gärna någon som är singel och snäll och gillar barn och Iron Män”.

https://www.instagram.com/p/BY-PXF9HCOl/?taken-by=bingorimer

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Katrin Z:s val av namn på bebisen

Och Bingo Rimér verkar ha fått en hel del förslag att sålla bland. Hans bild har hittills fått över 300 kommentarer från olika kvinnor, som både anmäler sig själva och som taggar vänner som de tycker skulle passa med fotografen.

“Jag taggar mig själv!”, skriver en följare glatt.

“Vet en tjej som är snäll, älskar barn och dessutom bor i underbara Jämtland. Kan det bli så mycket bättre? Vem? Jag själv så klart…“, skriver en annan.

“Jag är singel…”, skriver en tredje med en blinkande emoji efteråt.

Vi på Hänt önskar Bingo lycka till med dejtingen!

LÄS OCKSÅ: Katrins varning efter dyra missen på sonens telefon

Foto: IBL

Annons