LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Kollegan i chock efter spekulationerna om Laila Bagge: ”Får inte ragga på Liams kompisar”

22 okt, 2024
Till vänster: Närbild Laila Bagge som ler med stängd mun. Till höger: Suddig bild på Laila Bagge som ler mot kameran och står bredvid en man, men en stor röd pil täcker mannens ansikte.
Laila Bagge var nyligen och hejade fram sonen Liam Pitts under hans proffsdebut i MMA, vilket även en känd tv-profil var.
De syntes på bilder tillsammans – men i Rix MorronZoo bryter Laila nu tystnaden om deras relation,
– Jag myste inte med Filip Dikmen!, säger Laila.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”Brand logo
Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”

I lördags gjorde Laila Bagges, 51, son Liam Pitts, 21, proffsdebut i kampsporten MMA. En match som han vann på teknisk knockout!

På plats var såklart Laila tillsammans med Liams bror Kit, 13, och Lailas pappa som annars bor i Thailand, men som kommit till Sverige för att se Liams debut. Även TV-profilen, komikern och skådisen Filip Dikmen, 28 var där – som Laila syntes tillsammans med på sociala medier.

Det här har bland annat Hänt tidigare rapporterat om, och i Rix MorronZoo är Laila nu tydlig med hur relationen mellan dem egentligen är!

Laila Bagges och Filips Dikmens historia

Både Filip och Laila la i lördags upp videos på varandra på deras händelser på Instagram.

– Vem hade trott? Tio år sedan. Vem kunde tro?, sa Filip i Lailas videoklipp.

Laila Bagge och Filip Dikmen på Liams MMA-match. Foto: Instagram/Skärmdump

Laila och Filip har nämligen en historia ihop, då Filip år 2014 sökte till Idol när Laila satt i juryn. Under hans audition säger han att han sökte till Idol för att hans mamma tyckte att han sjöng ”fint som en fågel”. Juryn höll däremot inte med, och Filip anklagade dem för rasism vilket gjorde Laila upprörd.

Annons

Men nästan 10 år senare berättade Filip i Efter fem att det hela var ett stort skämt, och att han ville leva ut sin inre komiker.

I måndagens Rix MorronZoo, som alltid leds av Laila och Roger Nordin, 47, frågar Roger om Laila har sett helgens rubriker.

– Rubriken i en så kallad kändistidning. Här kommer den. ”Laila Bagges lycka med tv-profilen: Vem skulle tror det här för tio år sedan?” Och så är det en bild på dig, en blurrad man och ett hjärta, och du ser väldigt kär ut, säger Roger.

– Det finns ju två olika tidningar som har skrivit om det här och nu läste du den snälla. Den andra tidningen har skrivit att jag typ är tillsammans med den här personen och att det är en Korosh-kopia, 23 år yngre…

Laila Bagge förnekar relationen i Rix MorronZoo

Tidigare i år kom nyheten att Laila och tidigare pojkvännen Korosh Kananian gjort slut efter nio år tillsammans. Roger frågar Laila skämtsamt om hon är ihop med den här kopian, som då handlar om Filip Dikmen.

Annons

– Men herregud, jag skrattade så jag grät när jag såg detta igår, svarar Laila.

– Det roliga är ju då att det står att någon har ringt och tipsat om att vi hängde och satt och myste på läktaren, fortsätter hon skrattandes.

Hon berättar att det inte ens fanns en läktare på matchen, och att de satt vid helt olika bord 20 meter ifrån varandra. Roger undrar ändå om det inte var så att hon myste med Filip.

– Jag myste inte med Filip Dikmen! Det roliga är att det här är Liams kompis och när jag visade Liam det här så höll han på att dö. Så Filip sa till honom ”du kan kalla mig pappa”, skrattar Laila.

– Laila du får inte ragga på Liams kompisar! säger Roger skämtsamt.

– Nej verkligen inte. Usch! Vi är bara vänner, svarar hon.

FOTO: TV4/Skärmdump, Instagram/Skärmdump

Annons