LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Elena Belle har inte råd – nu tvingas hon flytta: ”Helt ärligt..”

25 aug, 2024
Två bilder på Elena Belle. Till vänster närbild tittar hon åt höger. Till höger står hon på röda mattan och tittar in i kameran.
Svenska Hollywoodfruar-profilen Elena Belle har bott i LA i 16 år.
På sin Instagram berättar hon nu att hon tvingas flytta – då hon inte längre har råd att bo kvar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami i chock efter avslöjandet om Gunilla Perssons kärlek BobBrand logo
Maria Montazami i chock efter avslöjandet om Gunilla Perssons kärlek Bob


Elena Belle
, 39, är en svensk influencer som slog igenom stort när hon var med i Svenska Hollywoodfruar.

Hon är idag ensamstående mamma till dottern Luna, 6, sedan hennes make Michael Theanne tragiskt gick bort i en hjärtattack i början av 2020.

Elena Belle har bott i Los Angeles, USA, i 16 år. Nu berättar hon att hon har tvingats flytta!

Därför tvingas Elena Belle att flytta

På Instagram berättar Elena Belle att hon håller på att göra sig hemmastadd i sitt nya hem.

Jag var först ledsen över att flytta, men för att vara helt ärlig så är jag så mycket lyckligare på det här nya stället”.

På sin Instagram-story skriver hon att hon och dottern fortfarande bor kvar i LA, och att anledningen till flytten beror på att hon inte hade råd att bo kvar.

Annons

För att vara helt ärlig så hade vi en jättestor skatteräkning som vi behövde betala så behövde sälja lägenheten, det var ett sorligt beslut för jag hade lagt ner så mycket jobb i den.” skriver Elena och fortsätter:

Det nya stället är i en helt ny modern byggnad med coola människor som bor där, det är också väldigt vackert. Materiella saker kommer och går och det är viktigt att inte fästa sig vid saker.

Skärmdump från Elena Belles instagramstory där hon får frågan om anledningen till varför hon flyttade.
Elena Belle berättar om anledningen till flytten. Foto: Instagram/Skärmdump

Elene Belle om att vara ensamstående

I början av februari gjorde Elena och hennes dåvarande pojkvän Gleb Savchenko slut. De träffades 2021 och har inga gemensamma barn.

Men som nämnt är Elena ensamstående till hennes dotter, som snart blir sju år. På sin instagram berättar hon hur det är att vara ensamstående mamma – något som hon beskriver är det svåraste hon någonsin har upplevt.

Att helt och hållet ha ansvaret för en annan människa. Livet är galet och jag trodde aldrig att min situation skulle vara så här. Men jag tror att var Michael än är på andra sidan så skulle han ha varit stolt över att jag gör mitt absolut bästa”, skriver hon.

FOTO: Skärmdump/Youtube, TT

Annons