LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Elisa Lindström kan äntligen bekräfta – familjelyckan med kärleken Gustav

24 okt, 2024
Elisa Lindström håller på och renoverar sin gård.
Nu kan hon äntligen komma med ett glatt besked om när flyttlasset går...
Vilken lycka!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström kuppad mitt under intervjun – ingen aning om vad han heterBrand logo
Elisa Lindström kuppad mitt under intervjun – ingen aning om vad han heter

Det är nog få som missat att Elisa Lindström, 33, håller på och renoverar en gammal sekelskiftesgård. Huset i fråga tillhör pojkvännen Gustav och sedan ungefär två år tillbaka är de i full färd med att göra det inflyttningsbart.

När Elisa inte står på scen eller renoverar huset är hon mamma till dottern Irma, 5, som hon har tillsammans med exet Markus Frykén, 33. Men idag lever hon som sagt tillsammans med pojkvännen Gustav.

Parets boende-situation just nu ser ut som så att de bor i Elisas torp i Mariefred. Nu under hösten kommer de även bo lite i Stockholm, framför allt Elisa eftersom hon spelar i musikalen De e det här vi kallar kärlek.

Elisa Lindströms familjelycka med Gustav – flytten närmar sig

Men tillbaka till gården som håller på att renoveras. I en ny intervju med Leva & Bo berättar Elisa en glad nyhet; nämligen att flytten börjar närma sig – vilken lycka för Elisa och Gustav!

Annons

– Jag bor kvar i mitt torp. Min partner Gustav och jag håller fortfarande på att renovera hans sekelskiftesgård. Det finns både för- och nackdelar med att inte ha någon stress att flytta in. Tidigare har jag känt mig stressad, men nu har jag förlikat mig med att ett sådant hus kräver mycket tid och omsorg. Flytten är inom räckhåll, säger Elisa och fortsätter:

– Förut kändes renoveringen som ett nästan övermäktigt projekt. Nu ser jag framsteg och allt känns allt lite lugnare. Gustav har jobbat på mycket i sommar, medan jag turnerat med bland annat Diggiloo.

Elisa och kärleken Gustav!

Därför känner Elisa ingen stress att flytta till gården

Däremot har Elisa ingen stress med att flytta till gården. Detta har hon även berättat för Hänt tidigare. Eftersom de inte sitter i sjön när det gäller boende-situationen behöver de helt enkelt inte stressa med att få klart renoveringen.

Annons

Just nu håller de på med köket och badrummet, berättar Elisa.

– Vi håller på med kök och badrum parallellt. I sommar har vi bytt tak, golv, renoverat fönster och byggt nytt räcke på glasverandan som är husets entré som var fuktskadad. Vi har bytt trappan. Huset är vitt och glasverandan blir i samma stil med gröna fönster. Invändigt är den gammeldags gråblå med vitt tak, säger hon till Leva & Bo.

Att huset ligger i Töreboda är ett stort plus för Elisa, eftersom det är därifrån hon kommer och har tillbringat stor del av sin uppväxt. Nu får även dottern Irma växa upp där!

FOTO: TT / INSTAGRAM

Annons