LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024

Elisa Lindström tvingas flytta – kan inte bo med kärleken Gustav

23 sep, 2024
Elisa Lindström bor normalt sett i ett torp utanför Mariestad.
Men nu tvingas hon packa väskan och bo i Stockholm under några månader framöver...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström kuppad mitt under intervjun – ingen aning om vad han heterBrand logo
Elisa Lindström kuppad mitt under intervjun – ingen aning om vad han heter

Elisa Lindström, 33, är högaktuell i nya musikalen De e det här vi kallar kärlek som sätts upp nu under hösten på Göta Lejon.

Musikalen är dock inte ett helt nytt koncept. Elisa och gänget har nämligen redan spelat den i en omgång, fast då i Malmö.

– Ja det här är ju en riktig schlager-karamell alltså, man blir väldigt glad av den här musikalen. Det har ju blivit mycket schlager för mig i år i och med Melodifestivalen, Diggiloo och den här musikalen. Och det är så mycket glädje i allt liksom, så att få gå till jobbet och fyllas med så mycket musik-glädje är ju väldigt lyxigt, berättar Elisa i en intervju med Hänt.

Elisa Lindström om boendet i Stockholm

Inför höstens omgång blir det några små finjusteringar eftersom musikalen är så pass ny fortfarande.

Annons

– Nej men det är några ändringar. Några i ensemblen som har hoppat av och sedan har de jobbat hela sommaren här med att finjustera musikalen, så att den ska bli ännu bättre. Den var ju liksom nyskriven första gången den sattes upp nere i Malmö så det är ändå roligt att de tittar på hur man kan förbättra det här och så.

När Elisa inte står på scen är hon mamma till dottern Irma, 5, som hon har tillsammans med exet Markus Frykén, 33. Men idag lever hon tillsammans med pojkvännen Gustav och han klickar även väldigt bra med Irma.

Därför ska Elisa Lindström bo i lägenheten i Stockholm

För tre år sedan köpte Elisa en jättefin liten lägenhet i Stockholm med stort ljusinsläpp och nyslipade golv. Nu kommer den verkligen komma till användning – eftersom Elisa mer eller mindre måste flytta till Stockholm under hösten när musikalen spelas.

Detta berättar hon i en intervju med Hänt och på frågan hur hon gör med boende svarar hon så här:

– Nej men jag har en lägenhet uppe i Stockholm, så den kommer jag bo i. Det ska bli supermysigt att få hänga i Stockholm också och gå på andra musikaler och liksom njuta av Stockholms nöjesliv.

Hur stor är lägenheten? Får Irma och Gustav plats också?

– Ja, absolut. Den är liten men vi får ändå plats alla tre. Annars blir det ju att jag kommer pendla lite också fram och tillbaka. Men jag kommer ju bo där på helgerna och så.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Oscar Olsson/TT

Annons