LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Elisa Lindström helt förstörd efter skilsmässan: ”Möta mina rädslor”

17 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Dansbandssångerskan Elisa Lindström skilde sig år 2021. Nu berättar hon om tiden som följde.
– Det var väldigt stormigt, berättar hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”Brand logo
Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”

Hon är dansbandssångerska, låtskrivare och musikalartist - ja Elisa Lindström, 33, har ständigt många bollar i luften. Nu under hösten spelar hon huvudrollen i musikalen De’ e det här vi kallar kärlek. När hon inte är på jobbet har hon fullt upp med familjelivet, hon är mamma till dottern Irma, 5, som hon fick tillsammans med sin ex-man och dansbandskollega Markus Frykén, 33.

Elisa Lindström berättar om tuffa tiden

När sångerskan gästar Kicki Danielsson och Sören ”Sulo” Karlssons podd berättar hon om den tuffa tiden efter separationen, och vad som blev den något oväntade räddningen. Det var nämligen så att Elisa kort efter hon och Markus bestämt sig för att gå skilda vägar deltog i tv-programmet Kompani svan.

Annons

– Jag kom precis från en separation och det var väldigt stormigt så det var jättebra att komma iväg i tre veckor och det blir ju ändå någon slags självutvecklingspogram. Man får möta sina rädslor och de här militärerna hjälper till och pushar oss i rätt riktning. Så jag kände mig väldigt stärkt när jag kom där ifrån faktiskt, berättar hon.

Hon förklarar att hon tyckte att det var jätteroligt att vara med, och att hon även fick upp ögonen för att vandra i fjällen - något som hon nu ibland gör på fritiden.

Fann kärleken i vännen Gustav

År 2022 bekräftade Lindström för Hänt att hon funnit kärleken på nytt, i den tidigare vännen Gustav. Och paret kilar än idag stadigt! De renoverar sedan en tid tillbaka Gustavs sekelskiftesgård i Töreboda där Elisa kommer ifrån och planen är att de ska bli sambos.

Elisa och Gustav vandrade tillsammans i fjällen i augusti. FOTO: Instagram skärmdump

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons