ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Ensam mamma söker-profilen till sjukhus – barnet tvingad till operation

21 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Ensam mamma söker-profilen Elin Sylvén öppnar upp om barnens problem med hälsan.
Två av fyra barn har behövt operation.
”Känns som att vi kan det här nu.” Skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Det har gått ett gäng år sedan tittarna fick följa tre ensamstående mammor i jakten på kärleken i Ensam mamma söker.

En av deltagarna i programmet var Elin Sylvén (då Näslund) som fann kärleken i programmet och redan innan det första avsnittet gick ut med att hon väntade barn med Marcus Sylvén (då Svanberg) som hon träffat genom programmet.

På grund av tv-serien var paret tvungna att hålla sin relation hemlig och Elin kunde inte gå ut med vem som var pappa till hennes barn – men allt avslöjades i seriens sista avsnitt.

16 månader mellan sönerna

Sedan tidigare hade hon dottern Freja men i april 2019 föddes sonen Alve.

Bara ett år senare var det dags igen och beskedet att hon väntade barn igen kom som enchock för paret.

Annons

– Det kommer bara skilja drygt 16 månader mellan Alve och kommande bebisen och eftersom jag pluggar på heltid så kommer det ju såklart också bli en utmaning med två små barn så tätt, sa hon i en intervju med Hänt då.

I oktober 2020 föddes sonen Love, bara 16 månader efter storebror Alve, och det dröjde inte länge tills det var dags för barn nummer fyra och i februari 2022 föddes minstingen Sune.

Två av fyra barn har behövt opereras

I ett inlägg på Instagram delar nu Elin Sylvén med sig om barnens problem med hälsan.

I ett händelseinlägg på den sociala medie-plattformen syns en bild på en liten barnhand i en sjukhus säng och mitt i bilder går det att läsa:

”Idag har vi opererat bort Frejas halsmandlar. Hon opererades för 5 år sedan men så minskade man bara dem. Alves opererade vi bort i maj. Känns som att vi kan det här nu.”

Annons