LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Erik Videgård lämnade landet – TV4-kocken avslöjar äntligen nya relationen: ”Magiskt”

14 aug, 2024
TV4-kocken Erik Videgård har som vanligt fullt upp.
Nu har han fyllt 64 år och berättar om den härliga semestern i Frankrike.
– Det var en perfekt semester för mig, berättar han för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Pihlblad inte överens med Hänts reporter – hur uttalar man ordetBrand logo
Anders Pihlblad inte överens med Hänts reporter – hur uttalar man ordet

Erik Videgård, 64, har blivit en av de mest omtyckta kockarna på Nyhetsmorgon och i princip varje gång han syns i tv-rutan blir tittarna helt lyriska.

På söndag är det dags igen och Erik har redan börjat planera vad han ska bjuda på i studion. Men först och främst är det födelsedagsfirande som står på agendan! Den 13 augusti fyllde han 64 år.

Grattis bästa Erik på födelsedagen! Hur firar du?

– Oj, jag sitter och jobbar. Men jag ska snart gå och äta lunch med min äldsta dotter och alla barnbarnen. Så det ska bli trevligt. Det blir på Rival på Mariatorget, nära dit jag har flyttat, säger han till Hänt.

Erik Videgård lämnade landet – åkte till Frankrike

Stjärnkocken har ett år kvar till den klassiska pensionsåldern. Men att Erik skulle lägga skorna på hyllan är dock inget som kommer ske i första taget.

Annons

– Ja ja ja, men det kommer inte att hända. Det är inget för mig, säger han med ett skratt.

Med tanke på Eriks stora intresse för mat så är det kanske inte allt för oväntat att han gärna äter god mat. Nu under sommaren hade han tre dagars semester som han tillbringade nere i Frankrike. Där åt han sitt livs godaste frukost.

– Jag var nere några dagar i Frankrike och hälsade på min lillebror och hans fru. De har ett ställe i Normandie och dit brukar jag åka och hälsa på. När de inte är där brukar jag låna hans lägenhet men eftersom de var nere så testade jag ett hotell, berättar Erik och fortsätter:

– Det här hotellet har bara ett rum. Det är ett hus mitt i stan och andra våningen är hotellrummet. Det tyckte jag var spännande.

Erik Videgård om kvinnan på hotellet – åt sin bästa frukost

Det visade sig att hotellet var helt perfekt och framför allt fanns det en kvinna där som lagade supergod frukost.

Annons

– Sedan visade det sig att kvinnan i familjen som har det här hotellet, hon gjorde frukostar som var något helt magiska. Jag la upp det på Instagram, för jag satt två timmar varje förmiddag och åt frukost. Då är det en god frukost, berättar Erik.

Wow, det låter ju helt otroligt! Var det dyrt?

– Näej, det var i paritet med andra hotell där. Jag har ju bott på några andra hotell där, men det här var ju betydligt bättre. Skyhögt bättre, det här var värsta lyxen, säger Erik och konstaterar:

– Jag var där tre dagar och det var en perfekt semester för mig.

FOTO: Lena Lee LENLE, TV4

Annons