LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Erik Videgård utesluten från TV4 – bekräftar problemen med Nyhetsmorgon

14 okt, 2024
Erik Videgårds matlagning i Nyhetsmorgon blev verkligen inte som han hade tänkt.
Nu berättar han vad som hände.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Leif GW Persson avslöjar anledningen bakom avhoppet från TV4: ”Plottrigt"Brand logo
Leif GW Persson avslöjar anledningen bakom avhoppet från TV4: ”Plottrigt"

Nyhetsmorgon på söndagar leds alltid av Jenny Alversjö, 50, förutom vid vissa akuta fall såsom sjukdom eller födelsedagar. Vid hennes sida i studion brukar man oftast hitta TV4-kocken och hennes vän Erik Videgård, 64.

Men under söndagens sändning tvingades man plötsligt pausa programmet i flera minuter. Det var under intervjun med en av Sveriges främsta hockeyspelare Mats Sundin, 53, och hans familj som det blev helt knäpptyst för tittarna. Det var med andra ord strul med tekniken och inget ljud hördes i etern.

TV4 bytte då snabbt till reklam och efter pausen fick Jenny förklara sig.

– Tack för tålamodet. Vi har haft en del tekniska problem med vårt ljudbord. Vi får se hur vi löser det här ljudproblemet, sa hon i programmet.

Annons

Ljudhaveri i Nyhetsmorgon – Erik Videgård utesluts

Bara en kort stund senare avbröts programmet ytterligare en gång med texten: "Tekniska problem: Sändningen återupptas inom kort".

Efter flera minuter kunde programmet fortsätta som vanligt.

Men en person som drabbades mest mitt i allt kaos var Erik Videgård – som precis skulle lägga upp maten.

I ett inlägg på Instagram berättar han nu om den tråkiga situationen.

– Hej! På grund av tekniska problem så utgår nästa mat-segment här på fyran. Jag hade tänkt visa hur man lägger upp sådan här konstigt smarta kycklingen, säger han och fortsätter:

– Men det är ingen fara, jag visar sedan istället. Vi ses!

Erik Videgård flyttas till TV4 Play

Eftersom Eriks uppläggning var det sista som skulle hända i programmet fanns det inte så mycket att göra. Men som tur är hittade TV4 ett sätt att lösa problemet. Det går nämligen att se uppläggningen på TV4 Play istället.

”Nu finns morgonens matlagning i sin helhet på TV4-play. Det blev lite upphackat på grund av tekniska problem men resultatet blev toppen tycker jag. Underbart att jobba med hela kanalens proffs som hanterar problem på ett otroligt kompetent sätt, inte minst Jenny Alversjö som på ett lugnt och kompetent sätt tar sändningen vidare trots allt. Proffs!! Länk finns i min bio.”, skriver Erik på Instagram.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, Instagram

Annons