LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Erik Videgårds mardrömsoperation – berättar om paniken: ”Kunde inte röra mig”

16 sep, 2024
Erik Videgårds skräck
Erik Videgård har tidigare kämpat med cancer i flera år.
Nu berättar han om skräcken efter den senaste operationen.
– Panisk skräck. Jag kunde ju inte röra mig, säger Erik till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linda Öhrns syrliga pik till maken Pär Lernström efter vinstenBrand logo
Linda Öhrns syrliga pik till maken Pär Lernström efter vinsten

Erik Videgård, 64, är ett välkänt ansikte för de som följer Nyhetsmorgon. Där gästar han regelbundet och lagar fantastisk god mat till TV4 programledarna. Med sin långa erfarenhet inom mat och som en framgångsrik svensk krögare har han med andra ord en strålande karriär.

Erik Videgårds långa kamp mot cancern

På det privata planet har det däremot inte varit helt lätt för Erik. I många år han han regelbundet besökt sjukhuset på grund av av sin cancer i halsen, som han tidigare har talat öppet om.

Sjukhusbesöken har inkluderat både strålbehandling och cellgifter och har varit en lång och komplicerad process för stjärnkocken.

Till slut, i september 2010, fick Erik det glädjande beskedet att han äntligen var färdigbehandlad för sin cancer. Tyvärr, visade det sig bara året därefter, att hans käke hade "dött" av strålningen – något som ledde till att käken gick av helt.

Annons

Skräcken efter operationen blev nästan för mycket för Erik Videgård

I en ny intervju med Expressen berättar Erik om den fruktansvärda smärtan, bävan inför och efter den stora operationen och hur livet ser ut för honom idag.

Bland annat berättar han hur han var nära på att ge upp när han vaknade upp efter operationen.

– Skräck. Panisk skräck. Jag kunde ju inte röra mig, hade dränage och slangar överallt. Kunde varken prata eller göra mig förstådd, tills jag kom på att jag kunde skriva ”ont, ont, ont” i ett block som jag har kvar här någonstans, säger Erik till tidningen när han fick frågan om hur det kändes att bli opererad.

Erik Videgård tvingas än idag till flertalet ingrepp

Idag anses Erik botad från sin cancer, men hans liv är nu fyllt med olika botox- och fillers-behandlingar för att hjälpa till och reparera skadan på hans käke. Så sent som i våras gjorde Erik sin senaste injektion i käken.

– I princip så har man skjutit in botox här, för att flytta över käken hit, och sen har man satt olika fillers. Martin Halle, överläkare på plastikkirurgen, är verkligen en konstnär, säger Erik.

Dessutom tillägger Erik att det kommer bli fler ingrepp framöver.

– I och med att jag inte har några tänder här i underkäken så får jag ett hål, där det går in. Så vi är inne på att ta mitt underhudsfett, som jag inte har så gott om, haha, och spruta in för att fylla ut.

FOTO: TT/ Skärmdump TV4

Annons