LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Erik Videgårds nya besked om kärlekslivet: ”Känns väldigt bra”

13 jul, 2024
Till vänster står Erik Videgård i ett kök och lutar armen på ett köksredskap och tittar in i kameran. Till höger är det en närbild på honom som är en skärmdump från när han är kock i Nyhetsmorgon.
Kocken Erik Videgård syns ofta när han lagar mat i TV4:s Nyhetsmorgon.
Nu berättar profilen hur kärlekslivet ligger till idag.
– Det känns väldigt bra för mig, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Strömstedts om planerna med maken Niklas StrömstedtBrand logo
Jenny Strömstedts om planerna med maken Niklas Strömstedt

Tv-kocken Erik Videgård, 63, har länge varit med i TV4:s Nyhetsmorgon. Med sina stående matinslag syns han ofta på söndagar tillsammans med vännen och programledaren Jenny Alversjö, 50.

Förutom att laga mat i tv driver han bland annat också sin egen Youtube-kanal, föreläser för personer som gjort en liknande canceroperation som honom, och han har skrivit flera böcker.

På det privata planet har Erik tre barn; Max, 22, Jack, 24 och Felicia, 40. Erik skiljde sig från sin ex-fru för drygt fyra år sedan, och till Hänt berättar han nu hur kärlekslivet ser ut idag.

Erik Videgård om sin relationsstatus: ”Trivs bra”

Det är på sin Instagram han först berättar om sin relationsstatus.

Sista pushen nu med produktfilmer innan resan går till Mallorca nästa vecka för att förbereda ett bröllop (Nix, inte mitt eget, är fortfarande lycklig singel…)” skriver han.

När Hänt pratar med Erik berättar han att han inte dejtar alls just nu, och att det är väldigt mycket jobb.

Annons

– Det känns väldigt bra för mig. Jag trivs bra såhär. Jag har varit ute mycket och rest, så det har inte varit tid för nånting.

Nyligen har hans barn flyttat hemifrån, vilket gör att Erik tycker det känns tomt hemma. Men att träffa någon att dela vardagen med är inget han anstränger sig för.

– Det händer när det händer, sånt där kan man inte förutspå eller leta sig fram till via appar och liknande.

Du tror inte på dejtingappar?

– Nejnej. Inte för mig i alla fall, det är inte ett sätt att hitta någon. Det känns desperat tycker jag. Och jag är så långt ifrån desperat man kan bli. Jag har så mycket andra härliga människor runt omkring mig.

Erik Videgårds relation med Jenny Alversjö

Erik Videgård och Jenny Alversjö träffas inte bara när de sänder Nyhetsmorgon ihop, utan de är även bra vänner privat. Hänt har tidigare rapporterat om tittarnas kritik mot att de syns för mycket tillsammans i rutan.

Annons

Erik berättar för Hänt att Jenny är en av hans bästa vänner. De var bland annat utomlands förra sommaren, på en resa i Palma. I år är det dock inget sånt planerat.

– Men vi ska väl ses och käka middagar.

Erik och Jenny har även tidigare haft podcasten Matresan ihop, som lades ner 2022 på grund av tidsbrist. Men det finns en chans att den kan komma tillbaka!

– Vi har pratat om att ta upp det igen men göra det på ett annat sätt. Vi kanske reser mer i tanken än rent fysiskt om man säger så. Dyker frågan upp så ja, det är möjligt.

FOTO: TT / TV4, Skärmdump

Annons