LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Ernst Kirchsteiger bedragen – bekräftar den hjärtskärande upptäckten

28 okt, 2024
Efter oroväckande händelser på sociala medier vädjar nu Ernst Kirchsteiger till sina följare. "Varning för fejkprofiler!", skriver tv-profilen på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ernst Kirchsteigers comeback i tv-rutan: ”Var beredda”Brand logo
Ernst Kirchsteigers comeback i tv-rutan: ”Var beredda”

Tv-profilen och inredaren Ernst Kirchsteiger, 66, har vi sett i flera tv-program och under åren har han blivit otroligt folkkär.

När Ernst inte syns i rutan kan följarna ta del av hans vardag på sociala medier, där han nu går ut med en varning till följarna!

Ernst Kirchsteiger varnar följarna: ”Det är tyvärr inte ovanligt”

På Instagram vädjar tv-profilen nu till alla fans, och anledningen bakom är att många kända profiler utsatts för bedragare som utgett sig för att vara dem med fejkade profiler på sociala medier.

Annons

I ett inlägg på Instagram skriver Ernst:

”Varning för fejkprofiler! Det är tyvärr inte ovanligt att fejkade profiler utger sig för att vara en offentlig person och tar sig friheten att kommentera och interagera i dennes namn. På sistone har det uppmärksammats fall där personer har använt välkända namn för att lura folk på pengar.”

”Med AI som idag kan generera trovärdigt material med både video och röst kan det vara svårt att avgöra om innehållet är äkta eller inte. Därför vill jag förtydliga att jag som person bara har ett enda konto på Instagram, och det är detta.”

”Kommunikation och innehåll från andra konton har jag inget med att göra. Var uppmärksam om någon kontaktar dig och utger sig för att vara jag. Så vill ni följa den riktiga Ernst är det bara här ni hittar mig!”

Följarnas reaktioner – nu hyllas Ernst: ”Tacksam för din info”

I kommentarsfältet hyllas Ernst av sina följare för att han uppmärksammar problemet, och delar med sig av informationen.

Annons

”Precis blivit utsatt för detta. En känd person, dock inte du. Tacksam för din info”, kommenterar en följare.

”Tack för upplysande info! Så tråkigt när folk lägger tid på att luras”, skriver en annan.

”Bra påminnelse för oss följare!”, tycker en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons