LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Exet Lena om Björn Ulvaeus plötsliga bröllopslycka – har smusslat med allt

22 sep, 2024
Christina Sas Lena Ulvaeus Björn bröllop
Björn Ulvaeus och Christina Sas gifte sig i smyg under lördagen. Faktum är att ingen ens visste att de var förlovade.
Såhär har exet uttalat sig om deras relation!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Abba-Björn visar upp nya kärleken Christina SasBrand logo
Abba-Björn visar upp nya kärleken Christina Sas

Under lördagskvällen kom den glädjande nyheten att Björn Ulvaeus, 79, och nya kärleken Christina Sas, 52, valt att gifta sig! Beskedet kom nog som en chock för många, eftersom kärleksparet inte gått ut med att de förlovat sig.

Dessutom har de äkta makarna bara varit ett par i drygt två år. Det var i februari 2022 som Björn och exfrun sedan 41 år tillbaka Lena Ulvaeus, 75, i ett gemensamt uttalande berättade att de valt att gå skilda vägar:

’’Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans’’, meddelade exmakarna då via Björns presstalesperson.

Annons

Björn Ulvaeus gift om sig – då förlovade han sig med Christina Sas

Månader senare kom Björn att visa upp sin Christina för omvärlden. Det var på premiären av Pippi på Cirkus juli 2022 som Abba-stjärnan berättade om det nya:

– Det här är min partner Christina. Vi har dejtat ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, sade Björn då i en intervju med Hänt.

björn och christina med förlovningsring
Pippi på cirkus igen – året efter Christina och Björns första offentliga framträdande. Nu med misstänkt ring på fingret! Foto: Robert Eklund/TT

Att bli kär blixtsnabbt verkar vara Björn grej. Även efter skilsmässan från Agnetha Fältskog gick det undan, då han träffade exfrun Lena.

Annons

– Vi blev verkligen blixtkära. Så konstigt att man är ungkarl i en vecka och sedan bara trillar dit direkt. Men det måste ju ha varit rätt eftersom vi fortfarande är lyckligt gifta efter så många år, berättade han då i DN.

Men slutet gott allting gott! När Hänt går tillbaka och tittar på bilder på Christina och Björn, ser vi att en trolig förlovningsring funnit på hennes finger sedan tidigt in på 2023.

Christina sas björn ulvaeus förlovningsring
Christina med Björns barnbarn på inspelningen av Bianca Ingrossos talkshow BIANCA, första tillfället som Christina syns med den suspekta ring på fingret! Datum: 2023-03-22. Foto: Karin Törnblom/TT

Lena Ulvaeus om Björns nya relation: ”Önskar honom all lycka”

Exfrun Lena verkar inte heller ha något problem med att den nya ”flamman”. I en tidigare intervju med Expressen har hon uttalat sig om känslorna kring att exmaken gått vidare.

Annons

– Vi är inte osams på något sätt och jag önskar honom all lycka, sade hon då till tidningen, och fortsatte:

– Jag kommer leva vidare som vanligt. Jag jobbar extra som relationsvärd på sjukhuset och det tycker jag är jättekul. Och jag har mina barn och barnbarn och så där, och Björn och jag är jättesams, så det är inga problem.

Hänt har sökt Lena och Björn Ulvaeus, samt Christina Sas.

FOTO: TT, Instagram

Annons