LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Familjen annorlunda-Maria försvann helt – okända hälsokollapsen: ”Jobbigt”

11 jul, 2024
Maria Carlsson
För 15 år sedan var Maria Carlsson med i Familjen Annorlunda.
För Hänt berättar hon nu om allt som har skett sedan dess – och det är en hel del.
Annons
Anders Pihlblads drastiska utseendeförändring – nu avslöjar maken Henrik förvandlingenBrand logo
Anders Pihlblads drastiska utseendeförändring – nu avslöjar maken Henrik förvandlingen

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det har gått 15 år sedan Maria Carlsson, 51, deltog i den första säsongen av det populära tv-programmet Familjen Annorlunda tillsammans med sin man Bob, 52 och deras fem barn.

Paret har tillsammans barnen Ebba, 24, Elin, 22 och trillingarna Thea, Ida och Joel, 17.

När de deltog i programmet var trillingarna bara 2 år gamla, så man förstår verkligen att mycket har hänt sedan dess. Hänt valde att ringa upp Maria – och ja, mycket har skett!

Maria och Bob firar 24-årig bröllopsdag i år – det gör barnen idag

I en intervju med Hänt berättar Maria att hon och Bob fortfarande bor kvar i huset i Staffanstorp. De har även köpt ett sommarhus och en hund som heter Hugo. Maria nämner också paret fortfarande är lyckligt gifta.

– Det är så bra med oss, vi har 24-årig bröllopsdag i augusti!, säger Maria.

Hon fortsätter med att Ebba nu jobba som sjuksköterska, Elin läser ekonomihögskola och att trillingarna går sista året i gymnasiet och fyller 18 i sommar.

Familjen Annorlunda Maria Carlsson med familj.
Familjen Carlsson Skärmdump Instagram

Maria har haft hälsoproblem och genomgått omfattande utredningar

Förutom att jonglera ett hektiskt schema med barn och jobb berättar Maria vidare att hon sedan en tid tillbaka har stött på vissa hälsoproblem. Det har varit svårt för henne eftersom varken hon själv eller utredningarna har kunnat ge henne några svar.

Annons

– Jag har varit på utredningar till höger och vänster både med hjärta och reumatologen och överallt. Man har inte direkt hittat något, så det har varit jobbigt, säger hon och fortsätter:

– Jag har haft problem under flera år med restless legs, det kryper i benen så man inte kan sova. Så det har jag försökt att utreda de senaste åren.

Men hur mår du idag då? Har det blivit bättre?

– Nu har jag börjat komma lite till rätta med det och de tror att det kan ha med klimakteriebesvär att göra. Så jag hoppas att det är på rätt väg nu, berättar Maria.

Har blivit doula: "Har fått en extra bebis"

När Hänt frågar Maria om det finns något speciellt roligt som har hänt henne sedan man sist följde familjen, berättar hon glatt att hon har fått ett tillskott till familjen. Nämligen en "doula-bebis" som hon hjälpte till att förlösa förra året, efter hon gått en doulautbildning.

– Egentligen var det så att vi pratade om att ha doula när Ebba föddes, men sen blev det ett akut kejsarsnitt och då tappade vi det lite på vägen. Sen började Ebba prata om att hon kanske ville läsa till barnmorska och då kom vi att prata om ämnet doula av en slump, berättar hon och fortsätter:

– Sen var jag lite uttråkad under pandemin där och då ville jag göra något för mig själv. Så då läste jag doulautbildningen.

– Så för ett år sen var jag doula till en liten flicka och det var en fantastisk upplevelse, tillägger hon.

Maria fortsätter med att säga att hon fortfarande håller kontakten med både flickan och familjen till den lilla bebisen, och att det är väldigt trevligt med lite extra bebisgos.

FOTO: Skärmdump Instagram/TV4

Annons