BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Familjens första ord om Liam Paynes död – totalt förkrossade

17 okt, 2024
Artisten Liam Payne har gått bort. Nu uttalar sig familjen för första gången.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så minns kändisarna Börje Salming – ett år efter hans dödBrand logo
Så minns kändisarna Börje Salming – ett år efter hans död

Det var under natten till onsdagen som vi nåddes av beskedet att artisten Liam Payne gått bort. Hann föll 14 meter från sitt hotellrum i Buenos Aires.

Under onsdagseftermiddagen fick polisen ett 911-samtal om en aggressiv man som misstänktes vara påverkad av droger eller alkohol. En patrull och en ambulans skickades till platsen, där läkare sedan bekräftade sångarens död.

Artistens död har sörjts runt om i världen och nu uttalar sig familjen för första gången.

Familjens första ord om Liam Paynes bortgång

För Daily Mail berättar stjärnans familj om det tragiska beskedet.

– Vi är ytterst bedrövade, säger dem.

Familjen, som kommer från den engelska staden Wolverhampton, består av mamma Karen och pappa Geoff, samt systrarna Nicola och Ruth. De har samlats under dagen, något de uppger för Daily Mail.

I uttalandet säger de även:

– Liam kommer för alltid att leva i våra hjärtan och vi kommer att sakna honom för hans vänliga, roliga och modiga själ. Vi stöttar varandra så gott det går och ber om att få hantera den här förfärliga tiden för oss själva.

Liam Payne lämnar även sonen Bear bakom sig, sju år gammal.

FOTO: TT

Annons