LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Farah Abadis ekonomiska kris – visste ingenting: ”Pengarna bara brinner upp”

13 aug, 2024
Programledaren Farah Abadi bor tillsammans med sin familj i en villa i Malmö.
Men att bo i hus är inte billigt, för tidningen Amelia berättar hon om hur de nyligen behövt ta hjälp.
– Pengarna bara brinner upp, säger Farah.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farah Abadi om pappans död: ”Kände ingenting”Brand logo
Farah Abadi om pappans död: ”Kände ingenting”

Farah Abadi, 36, har kommit att bli en folkkär programledare. Förra året var hon programledare för Melodifestivalen, och hon har även programlett bland annat Musikhjälpen flera gånger.

Just nu är hon aktuell med Drömlandet på SVT tillsammans med Carina Bergfeldt, 44, och snart kommer en ny säsong av underhållningsprogrammet På riktigt?!

På det privata planet har Farah sambon Johan och barnen Zakarias, 6, och Juni, 3. Familjen bor i en villa – något som inte är så fördelaktigt ekonomiskt!

Farah Abadi om villalivet: ”Pengarna bara brinner upp”

Förra sommaren flyttade Farah och familjen in i ett tegelhus i Tygelsjö i Malmö, från att ha bott i en hyresrätt. De har renoverat den ett tag nu, men i en intervju med Amelia berättar Farah att de inte riktigt är klara.

– Blir man någonsin klar? I år har jag valt att inte göra trädgården. Jag orkar inte hålla på och inspektera den och vara orolig för vattningen om jag åker i väg.

Annons

Hon berättar att hon målar och inreder, men att hon tjänar så pass bra att hon kan leja bort det hon inte kan göra själv. Men att bo i hus får ändå en påverkan på familjens ekonomiska situation, berättar hon när hon får frågan om hur villalivet går.

– Det går bra och är jättemysigt och härligt, men pengarna bara brinner upp. Vi har haft en vattenläcka i köket, så nu måste vi anlita någon som fixar det och försäkringen täcker bara en del. Innan, när vi bodde i hyresrätt, var det ingen som berättade att bor man i hus är det någon skit varje dag. Det är som att ta mina pengar, skrynkla ihop dem och kasta i en eld.

Farah Abadis oväntade karriärbyte

Hänt har tidigare rapporterat om Arantxa Álvares, 32, stress inför sitt bröllop, då många saker fixades i sista stund.

En av de sakerna var vigselförrättare, som var ingen mindre än Farah! Arantxa har tidigare berättat för Hänt att Farah blev vigselförrättare bara några veckor innan deras bröllop, och att hon därför frågade om hon vill viga dem.

– Jag och Farah har känt varandra i typ 12 år, så längre än vad jag och Johan har känt varandra. Så det var så givet men också – det är midsommarafton, det är tidsbrist, vem ska annars ställa upp om inte ens bästa kompis?

FOTO: TT, SVT/Skärmdump

Annons