LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Farmen-Bettan efter utslagningen: Pinsamt

05 feb, 2017
author Linnéa Geijer
Linnéa Geijer
Ikväll var det stor veckofinal och ytterligare en deltagare har tvingats lämna Farmen.
Annons

I kvällens avsnitt av “Farmen” var det ting som stod på agendan, och Elizabeth “Bettan” Ek Bjurell, som valts till förstekämpe inledde med att utse sin motståndare.

– Jag har valt den som jag är säker, 110% säker, på att piska. Och det är Timmy, säger hon i programmet.

Bettans självsäkerhet blir ett stående inslag under dagen, och när det är dags för kunskapstävling har hennes säkerhet att komma vinnande ur striden ökat till hela 120%.

Bettan och Timmy får i uppdrag att såga av en pinne så att den blir 120 cm lång, mäta upp två kg foder i en säck, samt 1,5 liter mjölk i en stor glascylinder. Och allt ska göras utan måttredskap.

tinget

Först klar blev Bettan.

– Jag tänkte att jag kör fort som fan så han blir lite stressad, säger hon om sin strategi.

Men kanske borde hon ha tagit lite mer tid på sig ändå. För när det är dags att kontrollera måtten är det Timmy Wargén kommit närmast i två av de tre grenarna. Och med ens inser Bettan att hennes dagar på Farmen är räknade.

– Det är lite pinsamt för jag skröt sådant om att jag skulle slå honom… men men. Shit happens when you party naked.

LÄS OCKSÅ: Sök farmen Farmen-Bettans attack i TV4: ”Hon är så jävla korkad”

Foto: Tv4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons