LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Farmen-Linneas ilska efter Alex intima pik: "Håll käften"

14 mar, 2017
author Linnéa Geijer
Linnéa Geijer
Forna Farmen-paret Linnea och Alexander återförenas i kvällens program. Och det blir allt annat än ett kärt återseende: "Nu håller du käften", skriker Linnea efter en het konversation.
Annons

En av deltagarnas uppgifter i veckans Farmen har varit att förbereda storbondestugan för tre VIP- gäster. Övertygade att det är deltagare från tidigare säsonger som ska komma och bedöma deras insatser har delägarna gjort sitt bästa för att imponera, men då det i kvällens avsnitt visar sig att det är de tre storbönder som lämnat årets program; Linnea Landström, Alexander Vörös och Stina Johansson, som ska utvärdera deras insatser blir stämningen inte lika gladlynt.

Linnea, Stina och Alex är tillbaka med möjligheten att underlätta vägen till finalen för en deltagare.

Deltagarna tillbringar dagen i förhörs-liknande samtal med de tre VIP-gästerna som framåt kvällen samlas i storbondestugans sovrum för ett taktiksnack. Men det dröjer inte lång tid innan samtalet övergår i mer privata ämnen, speciellt när det blir dags att gå och lägga sig.

Annons

– Stina, som alltid, du är välkommen, säger Alex och klappar madrassen i enkelsängen han ska tillbringa natten i.

Stina och Linnea ska i sin tur dela dubbelsängen.

– Nej du, jag är ingen second hand vettu. Du valde henne först, skämtar Stina och pekar på Linnea.

Alex bjuder skämtsamt in Stina att tillbringa natten bredvid honom.

Alex och Linnea hade som bekant ett sexuellt förhållande under Farmens första veckor innan hon åkte ur tävlingen.

– Ja, men Linnea var ju förätten… börjar Alex innan Linnea avbryter honom.

– Hördu jag var fucking huvudrätten så nu håller du käften, utbrister hon.

Och medan hon försöker hålla stämningen skämtsamt är det tydligt att Alexanders kommentar upprör henne. Förståligt, med tanke på att han så fort Linnea lämnat Farmen påbörjade ett liknande förhållande med den då nya deltagaren Syliane Duval.

Annons

– Jag sa att hon var förrätten och hon ba ”Jag är huvudrätten!”, men nej, Stina är efterrätten, Syliane huvudrätten, du var bara en liten apetizer, säger Alex med ett skratt i bikten.

I sovrummet väljer han istället att kalla Linnea för en ”liten norrländsk skagenröra”, en liknelse som minst sagt chockerar Linnea så pass att hon faktiskt blir mållös.

– Asså som jag brukar säga, jag är huvudrätten, jag är ingen sidedish eller förrätt eller något liknande, och det vet Alexander om, säger hon sammanbitet i bikten.

Linneas chockade uttryck och allt mer påtagliga ovilja att tala om deras förflutna stoppar inte Alex från att fortsätta provocera.

– Kommer du inte sakna mig i natt då. Fan vad du levde på min värme i tre veckor…

– VA?! Driver du?!, nästan skriker Linnea.

Linnea gillade inte att liknas vid en förrätt.

Men i bikten blir det tydligt att Alexanders självförtroende inte direkt tagit skada av Linneas protesterande reaktioner.

Annons

– Linnea verkade vara lite bitter att hon inte fick vara den enda, men hon hade nog inte varit svår att övertala om man hade velat sova bredvid henne i natt, förklarar han med ett självbelåtet flin.

Och kanske ligger det något i hans självsäkerhet, för i bikten blir det tydligt att Linnea inte är särskilt glad över hur lätt Alexander att hoppa i säng med en ny när hon försvann.

– Att han är med den här nya Syliana.., Sylinne… jag vet inte vad hon heter… I don’t give a shit asså, om hon vill ha en begagnad leksak så… ,säger hon och rycker på axlarna.

– Men jag är huvudrätten. Ingen jävla förrätt, efterrätt eller något sånt…

“Vill hon ha en begagnad leksak så…” säger Linnea om Syliane och Alex.

Foto: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons