LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Farmen-Maria akut sjuk - vårdades på sjukhus

31 jan, 2017
author Lina Arvidsson
Lina Arvidsson
I kvällens Farmen får tittarna se att Maria Settergren är mystiskt sjuk. Men det TV4 inte visade var att hon tvingades till vård på sjukhus.
Annons

Ett sår i foten kan få stora konsekvenser. I kvällens avsnitt av Farmen ligger Maria Settergren, 31, till sängs med feber och smärta på grund av ett sår  på hälen.

– Maria är sjuk. Hon har haft skoskav och insektsbett på foten som har blivit infekterat, så det har svullnat upp alltihopa. Hon har feber och är eländig, säger kompisen Elisabeth Ek Bjurell, 52,  som pysslar om Maria Settergren och byter bandaget om foten.

På grund av sitt tillstånd meddelar Maria Settergren att hon vill inte medverka under grisslakten som gruppen planerat, hon uppger att hon drabbat av rosfeber. Med stöd från Elisabeth går hon och lägger sig.

LÄS OCKSÅ: Farmen-profil marknadsför olaglig drog på Facebook

Maria Settergren fick en infektion - och sedan en allergisk reaktion.
Maria Settergren fick en infektion – och sedan en allergisk reaktion.

När Hänt.se pratar med Farmens presskontakt Anders Edholm berättar han att Maria Settergren fick vårdas på sjukhus under inspelningen av Farmen.

– Maria var på sjukhuset i Värnamo under dagen. Diagnosen var att hon troligen reagerat på antibiotika som hon fått för infektionen i foten. Så det var en allergisk reaktion, säger Anders Edholm.

Enligt Anders Edholm var Maria Settergren bara borta från tävlingen under en dag.

– Hon var tillbaka samma kväll så hon var bara på sjukhuset under dagen, säger Anders.

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Emmas mystiska skada i Farmen

Foto: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons