LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Filip Lamprecht lämnar flickvännen Linn – bara dagar efter hennes födelsedag

25 sep, 2024
AvAlva Jonsson
Filip Lamprecht kom nyss hem från äventyret Över Atlanten och hann precis med att fira flickvännen Linns födelsedag. Men nu lämnar han allt, igen, för hemliga äventyret.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför bor inte Filip Lamprecht och Linn Hegdal tillsammans: ”Ganska skönt”Brand logo
Därför bor inte Filip Lamprecht och Linn Hegdal tillsammans: ”Ganska skönt”

Kändissonen och tv-profilen Filip Lamprecht, 27, är numera ett känt ansikte för de flesta efter att han synts på många håll de senaste åren. Förutom sin medverkan i Let's Dance, där han inte bara vann utan också träffade kärleken Linn Hegdal, 29, har han också deltagit i Förrädarna, Fångarna på fortet och Sveriges mästerkock VIP. Han kammade även hem vinsten i Hela kändis-Sverige bakar 2024 tillsammans med Michel Tornéus.

Filip Lamprecht kom just hem från ”sitt livs resa”

För bara några veckor sedan satte Filip Lamprecht sitt liv på paus när han lämnade flickvän, familj och vänner hemma och begav sig mot Spanien för att sedan segla över världshavet i TV4-programmet Över Atlanten. Förra veckan var seglingen avklarad och deltagarna återvände till Sverige. Då mottogs Filip på Arlanda av ett överlyckligt gäng bestående av flickvännen Linn, sin bror och sin bästa kompis.

Annons

”Sticker på ett nytt spännande äventyr”

I helgen har paret firat Linns 29-årsdag med pompa och ståt, något som de båda delat bilder från på sina sociala medier. Just när firandet var över meddelade Filip på sin Instagram att han lämnar allt – igen.

”Sticker på ett nytt spännande äventyr nu som jag tyvärr inte kan säga mer om just nu men kommer bli SJUUKT spännande!! Men innebär att jag kommer vara telefonfri och inte kunna nås på en vecka! Ser så mycket framemot att berätta allt senare men så länge får ni hålla tummarna! KRAM PÅ ER!”, skriver Filip.

Annons

Filips mamma Kristin Kaspersen, 54, har berättat för sina följare på Instagram att även hon ska åka iväg på ett äventyr. Och en kvalificerad gissning är väl att det rör sig om samma som sonen. Men vad det är för äventyr det handlar om får vi invänta med spänning.



FOTO: TT / Instagram

Annons