LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Filip Lamprecht lämnar Linn Hegdal: ”Ångra mig kan jag göra sen”

23 aug, 2024
Filip Lamprecht, Linn hegdal
Filip Lamprecht sätter sitt liv på paus och lämnar flickvän, vänner och familj hemma.
Nu åker han iväg på sitt livs resa.
”Kommer bli hur bra som helst och ångra mig kan jag göra sen.”, skriver han på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Filip Lamprecht och Leon Fahlén – här dyker Kristin Kaspersen uppBrand logo
Fem blixtsnabba med Filip Lamprecht och Leon Fahlén – här dyker Kristin Kaspersen upp

I början av året gick Filip Lamprecht, 27, och Linn Hegdal, 28, ut med att de var ett par. De hade då redan firat ett år tillsammans och många blev både förvånade och glada över den överraskande nyheten.

De meddelade lyckan på sina Instagram-konton.

”1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig”, skrev Filip då.

Paret träffades under Let's dance 2021 och under sin tid tillsammans har Filip och Linn hunnit med flera äventyr. I våras delade de till exempel med sig av att de var och åkte skidor i Norge. Men nu ska Filip iväg igen – och Linn följer inte med.

Filip Lamprecht seglar över Atlanten

Filip ska nämligen segla till Rio de Janeiro i Brasilien då han är en av deltagarna i årets säsong av kanal 5:s Över Atlanten, rapporterar Aftonbladet.

Annons

Programmet är en realityserie som går ut på att några kända profiler saknar seglarerfarenhet och som ska ta sig ann den tuffa utmaningen att segla över Atlanten.

Redan imorgon bär det av med detta helt fantastiska gäng! Jag är precis lika taggad som jag är nervös och misstänker att jag inte kommer fatta vad jag tackat ja till förens det är för sent.. Men men! Kommer bli hur bra som helst och ångra mig kan jag göra sen. Håll tummarna för att vi inte kapsejsar eller att jag skämmer ut mig framför Gurra! Kram så hörs vi från Rio de Janeiro”, skriver Filip på Instagram.

Resan börjar under fredagen den 23 Augusti och förutom Filip kommer vi få se deltagarna Emma Molin, Janne Andersson, Johan Petersson, Alexander Karim och Magdalena Forsberg segla över havet.

Till sin hjälp har de dessutom skepparen Gunnar ”Gurra” Krantz, som är en av Sveriges mest erfarna seglare.

Den nya säsongen av Över Atlanten har premiär på Max våren 2025.

FOTO: TT

Annons