LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Filip Lamprechts drastiska utseendeförändring – följarna reagerar

14 sep, 2024
De senaste tre veckorna har Filip Lamprecht varit helt bortkopplad.
Nu ger han äntligen ett livstecken och samtidigt visar han upp den totala utseendeförändringen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om sonen Filip Lamprecht: ”Alltid jobbigt...”Brand logo
Kristin Kaspersen om sonen Filip Lamprecht: ”Alltid jobbigt...”

Filip Lamprecht, 27, fick sitt stora genombrott för svenska folket när han tävlade i Let's dance 2021. Han dansade då tillsammans med Linn Hegdal, 28, som idag kommit att bli hans flickvän.

Normalt sett är Filip väldigt aktiv på sociala medier och uppdaterar gärna sina följare om sitt liv och sina modelljobb. Men nu har det gått tre veckor sedan han hördes av sist. Det har dock sin rimliga förklaring.

”JAG SKA SEGLA ATLANTEN!!!!! Redan imorgon bär det av med detta helt fantastiska gäng!Jag är precis lika taggad som jag är nervös och misstänker att jag inte kommer fatta vad jag tackat ja till förens det är för sent.. Men men! Kommer bli hur bra som helst och ångra mig kan jag göra sen. Håll tummarna för att vi inte kapsejsar eller att jag skämmer ut mig framför Gurra! Kram så hörs vi från Rio de Janeiro”, skrev Filip innan de kastade loss.

Annons

Filip Lamprecht visar upp utseendeförändringen

Och nu har de lagt till vid bryggan i Rio de Janeiro! Filip berättar att det tog dem 21 dagar att korsa Atlanten.

– Ganska coolt, konstaterar han samtidigt som han tar en klunk öl.

Men samtidigt visar han upp ett helt nytt utseende! Under de här 21 dagarna verkar han inte ha haft tillgång till en rakapparat. För Filip har nämligen fått ganska mycket skägg – något som följarna definitivt inte är vana vid att se honom med.

”Älskar Castaway looken!!”, skriver en person.

”YAAAAAY!!! Sinnes!!!!! och skäggig är du också”, skriver en annan.

”Mäktigt! Btw skägg klär dig !!”, skriver en tredje.

Kristin Kaspersens tuffa kamp på hemmaplan

Medan Filip varit borta är det en hel del som hänt på hemmaplan. Självklart har flickvännen Linn saknat ihjäl sig. Nu längtar hon som aldrig förr tills de ska ses på söndag.

Men även Filips mamma Kristin Kaspersen, 54, har haft det tufft under tiden Filip varit borta. Hon har drabbats av en mystisk sjukdom som uppkom till följderna av en förkylning.

”I sviterna av flera förkylningar under 8v och vilar fortfarande för att bli av med bronkit har det varit en lugn och långsam vecka. Ett litet avbrott i lugnet var pressdagen med ”Race across the world”. Lycka att jobba med så många härliga människor”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons