LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Filippa Rådin bekräftar dystra nyheten med Anja: ”Så svårt”

24 sep, 2024
Till vänster: Filippa Rådin. Till höger: Anja Pärson med Filippa Rådin.
Filippa Rådin och frun Anja Pärson har i höst spännande jobbuppdrag, men Filippa kämpar just nu med hälsan.
Har trillat dit igen och känner mig riktigt låg”, skriver Filippa på sin Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja Pärson och Filippa Rådins avslöjande om konflikterna: ”Jämnt skägg”Brand logo
Anja Pärson och Filippa Rådins avslöjande om konflikterna: ”Jämnt skägg”

Filippa Rådin, 51, och Anja Pärson, 43, och är ett av Sveriges mest folkkära kärlekspar. 2008 blev de tillsammans och 2014 ringde bröllopsklockorna.

Filippa är stylist och designer, och Anja som bekant före detta skidåkare och numera expertkommentator. Tillsammans bor de i Umeå och har två söner i Elvis, 12, och Maximilian, 8. Filippa har också en dotter från ett tidigare förhållande; Emmi, 17.

Nu delar Filippa med sig av hennes tuffa hälsokamp!

Filippa Rådins hälsokamp: ”Känner mig riktigt låg”

Nyligen meddelade paret att de börjar med ett nytt jobbuppdrag under hösten, något som Filippa la upp på sin Instagram.

”Vi har tränat, filmat och pratat om hur vi ökar vårt välmående och fokus i vardagen. Jag körde styling och Anja stod framför kameran och inspirerade. Vilken härlig dag! Tack Maja Dahlberg för att du tror på oss och det vi gör”, skrev hon.

Men förutom en höst full med jobb behöver Filippa också kämpa med sin hälsa. På Instagram delade hon nyligen med sig om sin sjukdomskamp.

Annons

”Har trillat dit igen och känner mig riktigt låg av att vara sjuk. Det är så svårt att vara sitt bästa jag när förkylningen slår till. Men även på dagar som dessa finns hon där, mitt lilla lyckopiller, som alltid lyser upp tillvaron”, skriver hon och syftar på sin sin hund Astrid som syns i bild.

”Kan det vara så att man lättare blir sjuk när man är i klimakteriet? Är det någon annan som känner igen sig?”, fortsätter Filippa sedan.

Följarnas stöttning till Filippa Rådin

Klimakteriet innebär att hormonbalansen i kroppen förändras, och symtomen kan skilja sig mycket från person till person, enligt 1177. Exempel på symtom är kylvallningar och svettningar, sömnproblem och humörsvängningar.

I kommentarsfältet till Filippas inlägg har många kommenterat och önskat att hon ska krya på sig. Det är också flera som funderar på om sjukdomen kan ha med klimakteriet att göra.

”Där sa du något, jag har varit sjuk en månad nu, aldrig hänt tidigare... säkert lite påverkat av klimakteriet”, kommenterar en person.

”Ja, jag upplever att virusarna fastnar bättre och att det blir långdragna förkylningar. Krya på dig!”, skriver en annan.

Långdragna virus gör en låg på energi. Upplever också att man har lättare att dra på sig nya infektioner/virus när man redan har en infektion (haft en långdragen lunginflammation). Om det har med klimakteriet att göra lämnar jag osagt,men en intressant reflektion. Kryahälsningar”, kommenterar en tredje.

FOTO: TV4Play/Skärmdump, TT

Annons