LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Flirtiga orden om programledarna i Nyhetsmorgon – reagerar över relationen: ”Mysiga”

28 aug, 2024
Matilda Boza och Martin Järborg är ett av de nya programledarparen i Nyhetsmorgon.
Nu har tittarna sagt sitt om duon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Strömstedt om Nyhetsmorgon på lördagarna: ”Då blir man...”Brand logo
Jenny Strömstedt om Nyhetsmorgon på lördagarna: ”Då blir man...”

Nyhetsmorgon är igång igen för fullt efter sommarens specialschema. Under sommaren ändrades nämligen tiderna och showen slutade vid tio på förmiddagen. Men nu är det alltså tillbaka till rutiner och nu kör man på till klockan tolv.

Efter årsskiftet blir det dock mycket spännande på kanalen. Då kommer TV4 nämligen införa Nyhetsdagen och det innebär att när Nyhetsmorgon tar slut vid 12.00 så kommer programmet Nyhetsdagen ta vid och sända nyheter hela vägen fram till 17.00 då Efter fem drar igång.

Om det blir fler programledare som kommer jobba då är fortfarande oklart. Men att tittarna tycker om Nyhetsmorgons programledare är något som är säkert.

Tittarna säger sitt om Matilda och Martin i Nyhetsmorgon

De senaste dagarna har vi fått se Matilda Boza, 32, och Martin Järborg, 45, jobba tillsammans i tv-rutan. Och nu har tittarna sagt sitt, de tycker nämligen att de är en så himla bra och mysig duo.

Annons

”Ni är så mysiga samt snygga PS. martin är ögongodis”, skriver en person.

”Söta Matilda och trevliga Martin.”, skriver en annan.

”Bästa Matilda och Martin”, skriver en tredje.

”Hej på er fina Matilda och Martin”, hälsar en fjärde.

Matilda Boza om lyckan med sonen

Matilda och Martin är en relativt ny duo i Nyhetsmorgon. Detta beror både på att Matilda jobbade med Nyheterna förut men även att hon fick barn förra året. Det var ingen mindre än sonen Ben som kom till världen och det var under en sändning av Nyhetsmorgon som Matilda gick ut med nyheten att hon och maken Jonathan väntade barn.

Det var kollegan Sofia Geite, 40, som kom med det stora glädjebeskedet när hon inte längre kunde hålla inne på nyheten längre.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons