LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Melinda Jacobs och E-type bekräftar lyckan – följarna jublar: ”Underbart!”

19 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Erikssons dotter Izadora har snart legat på sjukhus i tre veckor.
Efter att ha svalt ett knappcellsbatteri försattes dottern i ett livshotande läge.
Men nu berättar Melinda att Izadora äntligen är hemma igen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen SebastianBrand logo
Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen Sebastian

Melinda Jacobs, 40, blev offentlig, inte bara i Sverige, utan också internationellt, i samband med hennes kamp för fosterdottern Esmeralda, så kallad ”Lilla Hjärtat”. 2022 blev hon tillsammans med Martin ”E-type” Eriksson, 59, och året därpå gifte de sig och fick lilla Izadora tillsammans.

Melinda bjuder fortsatt in fosterbarn i familjen och in i det varma huset och tillsammans med Martin tar de nu hand om hela åtta barn i hemmet. Hänt har dessutom tidigare skrivit om att föräldrarna tvingats flera vändor till sjukhus med lilla Izadora, och Melinda med sina övriga fosterbarn. Så pass att de blir igenkända av personalen på vårdenheten.

Lilla Izadora kan nämligen få svårt att andas vid förkylning och utreds således för förkylningsastma. Men den här gången var det inte förkylningen som ledde till sjukhusbesöket – utan Izadora hade råkat svälja ett mindre batteri.

Annons

E-type och Melindas dotter i respirator: ”Skräcken bor där hela tiden”

Det var för drygt en tre veckor sedan som föräldrarna var tvungna att akut åka in till sjukhuset efter att deras 1,5-åring råkade att svälja ett knappcellsbatteri. I inlägget som hon la upp två veckor efter olyckan berättade mamma Melinda att Izadora fortfarande vårdas på sjukhus men att läget är nu stabilt.

”Hon har precis börjat dricka och jag får äntligen amma henne igen”, avslutade Melinda inlägget på Instagram som i skrivande stund är fem dagar gammalt.

I ett senare inlägg berättar hon också om allt otroligt stöd hon har fått från följarna, som hon dessutom uppmanade att dela inlägget för att sprida kunskap:

”Tusen tusen tack för alla era krya på, er kärlek och omtanke. OCH för att ni delar och hjälper till att informera om hur farliga knappbatterierna är.Vilken spridning ett viktigt budskap får när vi hjälps åt. Ni är så värdefulla!”, inledde hon inlägget för tre dagar sedan med.

Annons

Nu kan hon i ett nytt inlägg på Instagram äntligen berätta att dottern har kommit hem från sjukhuset!

Melinda Jacob och E-types dotter är hemma från sjukhuset – följarnas stöd

”Vi är hemma”, skriver Melinda följt av ett par händer som ber, ett hjärta och en glad emoji.

Och följarnas glada reaktioner över beskedet sköljer över bilden på mamman och dotter som är återförenade igen:

”Åh så underbart!!!!”, skriver Sofia Wistam bland annat.

”Vilken lycka. så härligt att ni är hemma” och ”Vilka fina bilder så fantastiskt att höra vilken mardröm ni gått igenom”, skriver två andra följare.

FOTO: Instagram Skärmdump

Annons