LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Otroliga bilderna – jubel över Molly Sandén och Victor Leksells relation: ”Såg så förälskade ut”

10 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Molly Sandén, 32, har tillsammans med Victor Leksell, 27, nyligen släppt singeln Lost and found.
På sociala medier har Molly delat känslosamma bilder från deras resa ihop och nu undrar följarna:
”Är ni tillsammans?”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly SandénBrand logo
Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly Sandén

Sångerskan och låtskrivaren Molly Sandén, 32, har medverkat i Melodifestivalen tre gånger och har deltagit i program som Så mycket bättre, Let's dance och Sommar i P1. Med sina dunderhits som Rosa himmel, Så vill gudarna och Why am I Crying har hon lyckats få hela svenska folket på fall.

När hon var tonåring fick hon också en hel del uppmärksamhet på grund av sin relation med Eric Saade, 33. Men nu är Molly tillsammans med musikern David Larson och 2023 fick de sin första son Beppe ihop. Molly har varit väldigt sparsam med detaljerna kring graviditeten, bebistiden och bilder på Beppe i sociala medier.

Victor Leksell, 27, har å andra sidan inga barn, men är precis som Molly en tokhyllad svensk artist. Göteborgaren, som slog igenom som artist under Idol 2017, har släppt flera låtar som inte heller lämnar hjärnan i första taget.

Annons

Men nu har alltså popduon jammat loss tillsammans i studion och släppt låten Lost and found.

Victor Leksell och Molly Sandén släpper singel ihop

Nyss hemkomna från två stora sommarturnéer, släpper Molly och Victor, två av Sveriges största popartister, en låt ihop som handlar om borttappad kärlek. I refrängen låter det så här:

”Du kanske bara slarvat bort dina känslor för mig. Precis som den där jackan jag glömde hos dig. Och samma som mitt halsband som bara försvann. Så kanske du och jag kommer hitta varann... I lost and found.”

Låten har de redan spelat live under spelningar i somras men efter att deras trogna fans sjungit med i varenda ord från låten och lagt upp flera liveklipp på TikTok, bestämde sig popduon för att gå tillbaka in i studion och göra klart singeln.

Följarnas frågor om Molly och Victor: ”Är ni...?”

Efter att singeln och den vackra duetten rullades ut för snart tre veckor sedan har Mollys Instagram fyllts på med värmande kommentarer om hur duktiga de två artisterna är och hur de förtjänar hela världen. Men också en hel del kommentarer om Victor och Mollys relation.

”Det är säkert så på konserter men såg er i somras och tyckte ni såg så förälskade ut på scen. Jag vet att det inte behöver vara så men det kändes så, kanske är meningen. Tack för en bra konsert!”, skriver en följare på Instagram.

”Är ni tillsammans.”, frågar ett annat fan.

”Ni två är underbara tillsammans.”, konstaterar en tredje.

”Ni förtjänar allt och lite till.”, skriver en fjärde med versaler.

FOTO: Skärmdump Instagram

Annons