LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Foppas erkännande om skilsmässan – barnen mitt i allt: ”Jobbigare än jag trodde”

02 sep, 2024
author Linn Seipel
Linn Seipel
foppa skilsmässan nicole
Peter ”Foppa” Forsberg är en av sex deltagare i nya säsongen av Över Atlanten – och inför avfärd går han igenom hela känsloregistret...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om sonen Filip Lamprechts medverkan i Över Atlanten: ”Jobbigt”Brand logo
Kristin Kaspersen om sonen Filip Lamprechts medverkan i Över Atlanten: ”Jobbigt”

Ishockeylegendaren Peter ”Foppa” Forsberg, 51, har haft en kämpig tid det senaste året. Efter 13 år tillsammans med exfrun Nicole Nordin, 37, gick de i fjol ut med att de valt att gå skilda vägar.

”Efter mycket funderande och noggrant övervägande har Peter och jag bestämt oss för att separera som ett par”, skrev Nicole Nordin då bland annat på sin Instagram.

I samma inlägg förklarar exmakarna att de ämnar att göra allt vad de kan för att fortsatt ta hand om deras tre gemensamma barn: sonen Lennox, 12, dottern Lily, 10, och sonen Diego, 8.

Foppas ord om skilsmässan i Över Atlanten: ”Skönt att komma iväg”

Nu är hockeyproffset iväg på nya äventyr, där han tvingas lämna allt bakom sig i 17 dagar. Han är nämligen aktuell i realityprogrammet Över Atlanten, där han ska segla till Brasilien tillsammans med andra kändisar.

Annons

I säsongspremiären berättar trebarnspappan att det ska bli skönt att komma iväg efter allt som hänt, för att kunna tänka på annat.

– Det har ju ändå hänt en del i livet de senaste månaderna, så det kanske är skönt att komma iväg och inte ha någon stress från yttre världen på något vis. Man är bara där man är, säger Foppa i programmet.

Rimligen syftar Foppa till skilsmässan från Nicole, då programmet spelades in förra året. Längre in i avsnittet ser vi också hur han tar ett sista farväl av sina barn, på Facetime i mobilen. Ett samtal som blir minst sagt känslosamt.

– Nu åker jag bort i 17 dagar, det vet ni va?

Tårfyllda samtalet med barnen: ”Jobbigare än jag trodde”

En av barnen, sonen Lennox, börjar då storgråta.

– Lennox inte vara ledsen, kämpa! Ni får krama och ta hand om varandra. Jag ringer direkt när jag kommer fram, okej bästisar?, säger Foppa då till sina barn.

När de sagt hejdå tittar en märkbart berörd pappa in i kameran, och efter en kort paus, får han fram:

– Det där var jobbigare än jag trodde. Men det är bra. Desto roligare kommer det bli när man kommer fram.

FOTO: Max, Instagram

Annons