LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Fredrik Wikingssons skrämmande raseriutbrott – familjen fick nog: ”Blivit värre och värre”

08 sep, 2024
AvElinor Hedgren
Fredrik Wikingsson är en tävlingsmänniska av rang.
Något som inte alltid är så roligt för de som befinner sig i närheten när han sportar. Nu berättar han om vredesutbrotten.
– Jag får en black out, berättar han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här tar tv-profilen strypgrepp i The Challenge – tävlingen spårar ur totaltBrand logo
Här tar tv-profilen strypgrepp i The Challenge – tävlingen spårar ur totalt

Journalisten och programledaren, Fredrik Wikingsson, 51, är en populär och välkänd tv-profil som vi bland annat är vana att se i succén Alla mot alla som han gör tillsammans med kollegan Filip Hammar, 49.

Duon har tidigare gjort ett flertal andra tv-program ihop så som High Chaparall, 100 Höjdare, Bostan Tea Party och Breaking News med Filip och Fredrik.

Tidigare i år släppte de även en dokumentärfilm tillsammans – Den sista resan. I filmen försöker de bringa ny glädje i Filips pappa Lars, som på ålderns höst blivit mer och mer deprimerad av att bara sitta hemma sin skinnfåtölj och se livet passera framför ögonen. Därför tar de med Lars på en roadtrip ner till Frankrike.

Fredrik Wikingsson portades från golfbanan – dam trodde han dödshotade henne

Och inte nog med det – duon driver också en av Sveriges största podd, Filip och Fredrik podcast, som släpps en gång i veckan där de pratar om allt mellan himmel och jord.

Annons

Nyligen berättade Fredrik i podcasten om en incident där han blev portad från en Fransk golfklubb på grund av sitt heta temperament, efter att en dam uppfattat det som att dödshotade henne.

– Hon frågade ”Why do you scream so much?” och jag svarade ”If I didn’t, I had to kill someone”. Jag lade till ”Maybe you” med ett charmigt leende. Ett uppenbart skämt alltså. Men hon blev helt förfärad och sprang in och skvallrade. Klubbchefen kom ut och sa ”Maybe you should stay away for a while”, berättade Wikingsson då.

Fredrik Wikingsson om vredesutbrotten: ”Jag får en black out”

Men det är inte första gången som Fredrik får ett vredesutbrott när han sportar, utan det har hänt flera gånger, något han tidigare har pratat om i podden. Ett annat exempel är när han en gång tappade humöret på en padelbana där en familj spelade intill.

Annons

– Det kom in ett mejl då tydligen från en som spelade bredvid med sina vuxna barn och då påstår han då, i ett inskickat officiellt klagomejl till hallen, att jag hade vrålat saker som var så smaklösa att han var tvungen att ta sina barn därifrån och avsluta matchen i förväg. Detta stämmer inte, det kan inte stämma, har Fredrik berättat i podcasten.

Till Aftonbladet berättar han att det är en hel del padelracket som har gått åt genom åren på grund av sin ilska.

– Det var så härligt när jag kunde säga att det bara var ensiffrigt, men jag är nog uppe och nosar på ett par dussin. Folk säger att man tappar medvetandet några hundradelar av en sekund när man nyser. När jag missar en boll får jag en black out och så är mitt racket sönder och jag fattar fan inte hur det har gått till.

– Efter jag passerade 40 har det blivit värre och värre. Jag mår skit om jag ser en fotbollsmatch och mitt lag som jag håller på förlorar.

FOTO: TT, Skärmdump TV4

Annons