ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Frieriet mitt under finalen av The Challenge – TV4 mörkar allt: ”Hon sa ja!”

10 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
author Alice Göransson
Alice Göransson
Jens Rönnqvist har tur i både spel och kärlek.
För Hänt avslöjar han nu den stora förlovningslyckan:
– Att undanhålla att man har vunnit hela tävlingen, det har varit det lilla problemet. Den här delen har jag fått bära på själv i ett och ett halvt år.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här tar tv-profilen strypgrepp i The Challenge – tävlingen spårar ur totaltBrand logo
Här tar tv-profilen strypgrepp i The Challenge – tävlingen spårar ur totalt

Första säsongen av The Challenge Sverige är nu slut – och två vinnare har fått vinstpengarna på en miljon kronor!

Det blev Sandra Cucarano, 27, från Robinson, och Jens Rönnqvist, 36, från Farmen som tog hem vinsten och därmed fick dela på den fina vinsten.

När Hänt ringer för att fråga Jens om vad han ska göra för vinstpengarna så avslöjar han något som är värt mer än alla pengar i världen.

Frieriet under finalen – Jens stora lycka med Pernilla

Jens berättar att han under finalen friade till sin kärlek Pernilla, men att TV4 valde att inte ha med det i programmet. Men kanalen skickade hem sekvensen till Jens som idag, torsdag, har suttit och klippt och klistrat för att sedan spelade upp det för sin flickvän.

Annons

Jens berättar att Pernilla hela tiden trodde att hon visste vad kvällen handlade om: att nära och kära skulle kolla på finalen i The Challenge tillsammans och äta god mat. Men slutet för tv-programmet blev istället starten på något helt nytt för paret.

– Själva frieriet gjorde jag på arenan, deltagarna och produktionen har vetat om det här och sen så har jag fått hålla det här för mig själv i ett och ett halvt år, säger Jens till Hänt och fortsätter:

– Det har varit den stora delen, att jag vinner kan man finta bort, men det här har jag fått bära själv.

På arenan kör de igenom finalen och bara där fallerar både hjärta och skäl berättar Jens. När de två vinnarna har tagit hem vinsten och prispengarna på en miljon kronor, så vänder sig Jens mot en kamera.

Jens har tidigare berättat att han inte har en aning om vad man gör med en halv miljon men att han i alla fall var fast besluten om vad som skulle hända med honom och sambon Pernilla.

Annons

– Näst sista dagen, säger jag: ”tar jag hem det här ska jag fria till Pernilla”. När vi står där och firar på arenan så riktar de bara kameran mot mig och då håller jag ett kort litet tal och kliver ner. Och det här har Tv4 fått klippa på sidan av och hålla undan, och hålla hemligt.

Ingen har alltså fått veta om varken vinsten eller frieriet! Och det är först ikväll som Jens får lätta på alltihop.

Jens Rönnqvist om frieriet – TV4 mörkade allt

Efter att sällskapet hade kollat klart på finalen hemma hos paret sa Jens att TV4 hade skickat hem extramaterial som ”bara ni ska få se” samtidigt som Jens hade ringen i fickan.

– Det här gjordes för en timme sedan! Så nu har jag äntligen fått berätta det här, säger han exklusivt till Hänt.

– Jag är inte rädd för någonting, jag blir inte nervös för någonting, men idag kan jag säga att jag har hållit på och skalla så att bilfan hållit på att studsa av vägen. Men hon sa ja.

Annons

Enligt Jens kan han nu gå vidare med vinsten som faktiskt spelar någon roll. Pengar skiter han högaktningsfullt i för det kommer och går, men den här delen, det var det han hade hoppats på i ett och ett halvt års tid.

Vad som väntar nu för det nyligen förlovade paret är oklart. Just nu svävar Jens på moln:

– Jag har ingen aning, jag tänker att vi bara ska fortsätta att vara så lyckliga vi kan, så ofta vi kan, varje dag för resten av våra liv.

När kan bröllopet tänkas bli?

– Jag svävar på moln kan jag säga, det kommer ta ett tag innan det här ger sig.

FOTO: Tv4, Skärmdump Instagram

Annons