LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Fröken Snusk stöttas efter attacken – nu berättar hon för första gången: ”Det värsta jag varit med om”

17 jul, 2024
Loke Westberg
Elin Pierina
Fröken Snusk
Folk försökte slita av Fröken Snusk masken, berättar bara timmar innan Allsång på Skansen.TT
Artisten Fröken Snusk öppnar upp om den hemska händelsen för Hänt, bara timmar innan hennes framträdande på Allsång på Skansen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här går larmet på Melodifestivalens efterfest – Hänt tar tempen på hetaste snackisarnaBrand logo
Här går larmet på Melodifestivalens efterfest – Hänt tar tempen på hetaste snackisarna

Årets säsong av Allsång på Skansen är i full gång och under tisdagen gästades programledaren Pernilla Wahlgren, 56, av artister som Peter Jöback, 53, Zoe Lobos, 27, och Herreys.

Men de var inte de enda som fick möjlighet att sjunga tillsammans med publiken på Skansen, även Fröken Snusk vars kändisskap fullständigt exploderat de senaste åren, tog ton i Stockholmssommaren.

Hon har med sina epadunk-låtar dragit in miljontals spelningar på Spotify, deltagit i Masked Singer och gått till Andra chansen i årets upplaga av Melodifestivalen.

Fröken Snusks om hemska händelsen – timmar innan Allsång på Skansen

Mystiken kring den så omtyckta artisten är dock stor, eftersom ingen vet vem hon är. Den ikoniska rosa rånarluvan sitter ständigt på hennes huvud och på flera internetforum har det upprättats diskussionstrådar där det spekuleras vilt kring vem det kan vara som gömmer sig under luvan.

Men än har den inte åkt av, även om det varit nära. Bara timmar innan hennes entré på allsång-scenen öppnar hon upp för Hänt om de obehagliga scenerna som utspelade sig för bara några veckor sedan när fans försökte slita av henne rånarluvan.

Annons

– Det har faktiskt hänt två gånger nu, i alla intervjuer har jag bara sagt en för det här var nyligen. Jag var i Västerås, jag hade inte spelning där själv, utan jag skulle kolla på De vet du när de körde, säger hon till Hänt.

Men vägen till scenen där konserten skulle vara blev allt annat än trevlig för Fröken Snusk.

– Så jag bara: det är 200 meter att gå från hotellet till inhägnaden, så vi går. Och folk var helt galna, det är det värsta jag varit med om. Folk slet och tafsade, det var så jävla hemskt.

Fansen tafsade på Fröken Snusk: ”Det var så jävla sjukt”

Du var utan vakter då?

– Ja, det var bara jag och en kollega för vi tänkte så här: 200 meter, vad fan kan hända? Det hände väldigt mycket, jag tror jag blev tafsad på fem-sex gånger och folk slet i masken. Det var så jävla sjukt.

Trots uppståndelsen under den korta promenaden, lyckades inget av hennes fans att få av Fröken Snusk den rosa rånarluvan.

Annons

– Nej, den sitter väldigt stadigt och jag har alltid koll och min kollega har alltid koll.

Blir du inte rädd?

– Jo, då blev jag rädd. Då kände jag så här: nu vill jag aldrig mer göra det här, jag kommer aldrig någonsin gå bland folk.

Sedan Hänt delade intervjun med Fröken Snusk på Tiktok har klippet setts av nästan en halv miljon människor och i kommentarsfältet väller det in ett massivt stöd till artisten.

”Folk är respektlösa. Låt henne VA! Även om hon är en kändis så ger det folk inte rättigheter att röra/slita i henne”, skriver en användare i kommentarsfältet.

@hant.se "Nu vill jag aldrig mer göra det här..." ❤️ Finaste Fröken Snusk ❤️ @FRÖKEN SNUSK #frökensnusk ♬ originalljud - hant.se

FOTO: TT

Annons