LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Gästen chockas över Anders Pihlblad i Nyhetsmorgon – förstår ingenting: ”Helt absurt”

28 aug, 2024
Anders Pihlblad är 56 år gammal. Detta är inget som brukar komma på tal i Nyhetsmorgon – men nu har det hänt!
– Du är ju helt absurt…, säger doktor Mouna i programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Pihlblad inte överens med Hänts reporter – hur uttalar man ordetBrand logo
Anders Pihlblad inte överens med Hänts reporter – hur uttalar man ordet

I dagens avsnitt av Nyhetsmorgon var den folkkära doktor Mouna på plats och berättade om hur det är att åldras och när man åldras som mest.

– Ja men det här är jättespännande. För man har väl annars tänkt att man åldras gradvis, att man åldras lika mycket år efter år. Men nu visar den här lilla forskningsstudien att vid två tillfällen så görs det en rejäl åldrings-spurt, berättar hon i programmet och fortsätter:

– Det här skulle då förklara varför vi vid vissa åldersgrupper kan se då en rejäl ökning med sjukdomar och hälsoproblem helt enkelt.

Annons

Då åldras man som mest – doktor Mouna förklarar

Dagen till ära är det Soraya Lavasani, 42, och Anders Pihlblad, 56, som leder sändningen och Soraya blir direkt nyfiken på de här åldrings-stadierna.

– Man blir ju väldigt nyfiken på när de här åldrarna är? Har vi passerat dem?, säger Soraya och syftar på sig själv och kollegan Anders.

Mouna berättar då att de här förändringarna inträffar vid 44 och 60 års ålder. Då blir det minst sagt fnittrigt i studion eftersom Soraya kan pusta ut då hon inte fyllt 44 än. Även Anders väljer att skoja till det och säger att han är strax över 44 år gammal. Men då får han höra några minst sagt oväntade ord om sin ålder.

– Jag ska vara helt ärlig. Jag gick in och googlade hur gamla ni är och jag blev helt… Jag trodde att du var något år yngre än mig ju, säger Mouna och pekar på Anders.

Hon fortsätter:

– Du är ju helt absurt… Ja, inte absurt gammal, men du ser absurt ung ut för din ålder!

Annons

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, TV4

Annons