LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Det har hänt Gift vid första ögonkastet-Elsa – därför blir hon så ledsen

17 okt, 2024
Gift vid första ögonkastet Elsa och Adam
I torsdagens avsnitt av Gift vid första ögonkastet är det inflytt som står på agendan.
Då bryter Elsa ihop över situationen med Adam.
– Jag fick ett breakdown, säger Elsa i programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?Brand logo
Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?

Nu är Gift vid första ögonkastet i full gång. I skrivande stund har tre stycken avsnitt kommit ut av det älskade programmet som i år kommer utspela sig under vintern, till skillnad från de förra säsongerna som har utspelat sig under sommarhalvåret.

Deltagarna som gick fram till altaret och sa ja denna gången är Nicklas, 34, Andreas, 26, Elsa, 27, Hector, 40, Adam, 30, Selma, 27, Magnus, 46, och Ninni, 26.

I kvällens avsnitt är det äntligen dags för paren att flytta in tillsammans. Medan många känner stor förväntan och glädje över att få börja sin nya vardag med sin nyfunna kärlek, är inte känslorna lika positiva för alla.

Elsa bryter ihop hemma hos Adam i Gift vid första ögonkastet

För ett av paren, Elsa och Adam, eller rättare sagt för en person i paren, Elsa, är förändringen att komma hem till sin nya kärlek och bo där, inte lika lätt som hon kanske tänkte sig. Speciellt med tanke på att hon var tvungen att lämna Göteborg för att flytta till Stockholm.

Annons

Genom större delen av avsnittet ser vi en känslosam Elsa som längtar efter sin familj. Vilket är fullt förståeligt, eftersom det inte är lätt för någon att plötsligt börja om och skapa ett nytt liv.

– Det är mycket känslor, säger Elsa i programmet och fortsätter:

Elsa ser knäckt ut i gift vid första ögonkastet
Elsa i telefon med Annie i Gift vid första ögonkastet.

– Jag saknar verkligen Annie och Mamma.

När Elsa får chansen att ringa Annie som är kvar i Göteborg, delar hon med sig av att den svåraste stunden hittills var när hon satte sig i bilen och var tvungen att lämna sin familj för att flytta in hos Adam.

– Det har gått bra, men jag fick ett breakdown i bilen. När vi satte oss i bilen var det så himla jobbigt att lämna er, säger hon i telefon till Annie.

Därför blev Elsa så ledsen

Till Expressen berättar nu Elsa hur det varit att se avsnittet i efterhand.

Annons

– Det känns i mig, jag återupplever känslan och stressen jag kände då. Inför bröllopet tänkte jag att jag skulle vara så himla glad efteråt. Men så blev det inte och jag blev chockad av känslorna. Allt kändes konstigt, främmande och läskigt, säger hon till tidningen.

Varför hon kände så starkt kan hon inte riktigt sätta finger på, men menar på att det hela bara blev lite mycket.

– Min familj var kvar i Tällberg och jag kände att nu åker jag mot något ännu mer nervöst och oklart, utan någon av mina närmaste som jag känner mig trygg med. Vi hade druckit lite alkohol kvällen före och jag var lite skör. Det blev för mycket helt enkelt.

Ombytta roller – Adam tröttnar på Elsa

Som tur är verkar Elsa, i slutet av avsnittet, ha accepterat förändringen bättre. Vi ser henne och Adam äta en romantiskt middag tillsammans. Dessutom har Adam köpt en present till Elsa i form av en "I love Stockholm"-tröja, och de delar några hjärtliga skratt.

Inför nästa avsnitt ser man dock att det verkar bli lite omvända roller, då Adam blivit upprörd på Elsa.

– Det var bara lite kärleksgnabb. Men det kanske framkommer senare i programmet, säger Adam till Expressen.

Det återstår helt enkelt att se hur kärleksresan går för denna modiga duo!

FOTO: SVT

Annons