ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Gift vid första ögonkastet-Elsa erkänner: Inte känt något för Adam – då ändrades allt

24 okt, 2024
gift vid första ögonkastet bråk i sängen mellan Elsa och Adam
I torsdagens Gift vid första ögonkastet hettar det till ordentligt – dessvärre inte på det sätt man kanske önskat...
För Hänt berättar nu Elsa om sin syn på händelsen med Adam.
”Därför blev jag extra arg och besviken när han tog upp grejer från dagen på ett dåligt sätt”, skriver Elsa till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så dolde de graviditeten – Arvid och Ida från Gift vid första ögonkastetBrand logo
Så dolde de graviditeten – Arvid och Ida från Gift vid första ögonkastet

Gift vid första ögonkastet – Vinterskrud är i full gång! Under torsdagens avsnitt åker paren på en liten smekmånad, något som bjuder på både glada och mindre glada miner.

Ett par som kämpat lite med känslostormarna även tidigare, hamnar nu i hetluften igen. Det är Elsa Månsson, 27, och Adam Blücher, 30, som i programmet diskuterar en särskild situation de var med om under sin resa.

Storbråket i Gift vid första ögonkastet – här ryker Elsa och Adam ihop

– På afterskin frågar jag så här: ”vad hade varit den sjukaste låten som den här afterski-snubben skulle kunna köra?”. Och du säger då så här: ”Nej, jag vet inte”, säger Adam och fortsätter:

– Det är ditt svar på den frågan, och sedan är det stängt. Jag ställer mycket sådana där dumma frågor som...

Annons

Här avbryter Elsa honom märkbart irriterad:

– Vänta va? Var det ett jobbigt moment för dig, att jag bara ”jag kom inte på något”?

– Nej så klart inte, svarar Adam snabbt och fortsätter trevande att utveckla vad han menar.

gift vid första ögonkastet elsa och adam bråkar i sängen

Dispyten verkar grunda sig i en bristande kommunikation, där båda parter inte känner sig riktigt sedda eller hörda. Någon lösning ser vi dock inte komma, utan de äkta makarna vänder varandra ryggen och släcker lampan för att sova.

Så gick det sen – Elsas egna ord: ”Jättejobbigt att se nu i efterhand”

Hänt hörde av sig till båda för att fråga hur det varit att se detta på tv nu i efterhand – Adam har inte återkopplat men lade under kvällen ut ett utvecklande inlägg på sin Instagram (se nedan!).

Annons

Elsa svarar att det varit jobbigt. Efter deras dag i skidbacken insåg hon för första gången att det fanns något att bygga på – men det ändrades snabbt.

Det är såklart jobbigt och tråkigt att se men man måste komma ihåg att det är väldigt nedklippt och fokus på vissa saker. Jag hade haft en superbra dag med Adam i backen och hade nog för första gången sedan start känt att här finns nåt att bygga på”, skriver hon till Hänt och fortsätter:

”Därför blev jag extra arg och besviken när han tog upp grejer från dagen på ett dåligt sätt. Men som sagt, jättejobbigt att se nu i efterhand och det känns ju inte alls bra att se sig själv bli arg. Men det är även en lärdom”.

Än idag berättar Elsa att hon inte helt förstod vad kritiken handlade om.

”Han tog upp flera saker och slutsatsen efter ett tag blev väl att han ville förmedla en känsla men inte fick fram just den utan det kom bara ut massa konstigheter. Hur morgonen var och hur vi löste det kommer i avsnitt 5!”, skriver hon till Hänt.

Adams tankar om avsnittet:

Vi håller tummarna att det går vägen för er!

FOTO: SVT

Annons