LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Glenn Hysén tackar nej till en halv miljon – har gett upp: ”Fruktansvärt”

03 sep, 2024
Glenn Hysén
Glenn Hysén vägrar medverka i kända realityprogrammet Över Atlanten.
Detta trots att han skulle ha fått en halv miljon kronor för sin medverkan.
– Aldrig livet, säger han i podcasten Nemo möter en vän.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här hyllar Idrottsprofilerna Sven-Göran Eriksson efter cancerdiagnosenBrand logo
Här hyllar Idrottsprofilerna Sven-Göran Eriksson efter cancerdiagnosen

Fotbollsproffset och tv-kändisen Glenn Hysén, 64, har under en längre tid förgyllt tillvaron för den svenska publiken. Främst är han kanske känd som före detta fotbollspelare i Liverpool och IFK Göteborg – men Glenn har också medverkat i ett antal realityprogram.

Nu senast deltog Glen i Kompani Svan, men det finns ett program han aldrig tänker vara med i – och det har kostat honom dyrt.

Glenn Hysén tvingades ge upp en halv miljon

I ett nytt avsnitt av podcasten Nemo möter en vän, med programledaren Nemo Hedén, berättar Glenn om en förfrågan han fick att medverka i programmet Över Atlanten – det enda programmet han absolut inte skulle vilja vara med i.

– Det har jag sagt nej till, och det är inte för att jag inte tycker om det, men för att jag är sjösjuk, förklarar Glen och fortsätter:

Annons

– Och där är det bra betalt, men det handlar inte om pengar. Jag vill inte ligga och spy i två veckor det vägrar jag fullständigt.

Vidare berättar Glenn om att han blev erbjuden en halv miljon kronor för att medverka i programmet. Något han alltså tvingades tacka nej till på grund av sin fruktansvärda sjösjuka.

– Men jag ligger inte och spyr i två veckor fyran, aldrig livet, tillägger Glen ännu en gång.

Glenn Hyséns tuffa tid – levde på a-kassa

Under förra året meddelande Glenn att han tagit beslutet att förtidspensionera sig. Då delade han även med sig om den tuffa ekonomiska tiden när han gick på a-kassa, i en intervju med Expressen.

– Jag har ju varit på andra sidan när jag slutade med Viasat sport och allt det där, sa Glenn då och fortsatte:

– Jag var där nere och vände. Sen kom det andra grejer, man har haft en jävla tur också – och nu är det inga problem liksom.

Men trots att Glenn tidigare gått igenom tuffa ekonomiska perioder tycker han ändå att man ska spendera pengarna medan man fortfarande kan.

– När man ser folk till höger och vänster som ramlar ihop och de är inte ens 70 liksom, då tänker man: ”Vadfan ska man med en massa pengar till?”. Det är bättre att man kan utnyttja dem medan man kan stå upp, sa Glen i en tidigare intervju med Hänt.

FOTO: TT

Annons