LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Glenn Hyséns bråk på begravningen – med sin egna familj: ”Sitter och flinar”

04 sep, 2024
Glenn Hysens bråk på begravningen
Det låter inte alls bra.
Nu berättar Glenn om relationen till barnen och om händelsen på en begravning.
– Då sitter de och flinar åt Camilla, säger Glen i Nemo möter en vän.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

De tycker deltagarna om Över Atlanten: ”Ångestframkallande”Brand logo
De tycker deltagarna om Över Atlanten: ”Ångestframkallande”

Den svenska fotbollsikonen Glenn Hysén, 64, har under åren haft en framgångsrik karriär både på och utanför fotbollsplanen. Men bakom rampljuset har relationerna inom familjen inte alltid varit lika smidiga

Idag bor Glen tillsammans med sin fru Camilla Hysén, men det har inte alltid varit så. Innan Glenn träffade sin nuvarande kärlek var han tillsammans med Kerstin, som han har två barn med: Tobias Hysén, 41, och Charlotte Hysén, 38. Glenn har även tre barn från sitt äktenskap med Helena Hysén, 62. Sammanlagt är Glenn pappa till fem barn.

Under åren har relationerna med barnen gått upp och ner, och Glenn erkänner att det har funnits spänningar, särskilt med de två yngsta barnen som fortfarande har starka band till deras mamma, Helena. En av de mer känsliga situationerna uppstod nyligen på en begravning, där Glenns far hade gått bort.

Annons

Glenn Hysén om konflikten på begravningen

I podcasten Nemo möter en vän beskriver Glenn hur hans yngsta barn kom till begravningen och öppet visade sitt missnöje mot frun Camilla.

– Senast nu på en begravning, när farsan gick bort nyligen, så kom de dit och jag kramade om dem. Då sitter de och flinar åt Camilla. En sådan sak borde jag verkligen säga ifrån om, men istället går jag bara därifrån och tänker "nej, men skit i det.

Vidare beskriver Glen händelsen på begravningen, där barnens beteende mot Camilla var sårande. Men trots situationen valde Glenn att inte ingripa, något han ångrar i efterhand.

– Då ska jag ju egentligen ryta ifrån, men det gör jag inte utan jag går därifrån och bara så ’nej men skit i det’. Då blir ju hon [Camilla] sur, vilket jag förstår, säger Glenn och fortsätter:

– Jag har ingen lust att sitta i konflikter och sånt skit, då backar jag hellre undan, säger Glenn och uttrycker samtidigt sin frustration över den uppkomna situationen.

FOTO: TT

Annons