Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Därför blev Carola bortvald i Bonde söker fru 2024 – kopplingen till Görans ex

16 okt, 2024
Göran och Carola i Bonde söker fru 2024
Det blir en hel del tårar när Göran Lindström och Carola Westerlund skiljs åt i Bonde söker fru 2024.
För Hänt avslöjar Göran vad som gjorde att han inte valde henne.
– Jag har svårt att tänka mig att leva tillsammans med Carola.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igenBrand logo
Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igen

Det har blivit dags för bönderna att välja vilka brevskrivare de vill ta med till sin gård i Bonde söker fru 2024. Den 69-årige westernryttaren Göran Lindström väljer att gå vidare med fyra kvinnor och därmed väljer han bort Diana Gabor, 61, och Carola Westerlund, 59. Den sistnämnda blir rejält känslosam när Göran meddelar sitt besked i programmet.

Vad var det egentligen som gjorde att Göran inte ville ha med sig Carola till nästa steg i Bonde söker fru? Hänt har tagit ett snack med dem båda för att reda ut situationen.

– Det var lite sorgligt, jag tyckte vi hade väldigt mycket kemi. Men jag hade det ändå lite på känn, säger Carola till Hänt.

Carola om att bli bortvald av Göran: ”Kanske är för lång”

Carola känner sig lite vilseledd av Göran. Hon upplevde det som att allt flöt på bra mellan dem.

Annons

– Jag vet inte riktigt vad hon hände under lunchdejten. Produktionen sa att jag var en av Görans favoriter.

Varför tror du att du inte blev vald?

– Jag tror att det handlade om att jag var för glad. Jag fick igång tjejerna att sjunga där på lunchen. De tyckte att det var kul, men han kanske inte tyckte det.

Tror du att du var ”för mycket” för honom?

– Jag vet inte, kanske. Eller så var jag för lång. Det är många sådana tankar som går.

Göran Lindström
Göran Lindström i Bonde söker fru 2024.

Känner Görans ex-fru – Carola i chock: ”Visste inte om”

Carola fick aldrig någon förklaring av Göran, varken under eller efter inspelningen. Han grät väldigt mycket när de sa hej då, vilket förvirrade henne. Hon har flera olika teorier till varför det inte blev dem två.

Annons

– Innan gruppdejten fick jag reda på att han hade varit gift med min tidigare mentor. Det blev en chock, det visste jag inte om. Men det sa jag bara till kvinnorna, inte till honom. Men han kanske fick reda på det, säger hon och fortsätter:

– Jag fick också veta från någon i produktionen att han kände en otrolig sorg för jag påminde honom så mycket om sitt tidigare liv.

Samtalet mellan Carola och Göran var egentligen mycket längre än vad tittarna får se i programmet. Enligt henne ställde han frågor inom ett väldigt begränsat område.

– Han pratade mycket om sin dåtid och ville veta vilka jag kände i krogbranschen, vi har ju båda varit inne i det. Det tyckte jag var intressant. Jag är ju inte det jag var då, säger Carola.

Därför valde Göran bort Carola: ”Klickade inte”

När Hänt når Göran delar han med sig av sin sida av det hela.

Annons

– Jag gillar Carola men jag har svårt att tänka mig att leva tillsammans med henne. Hon är en fantastisk människa som vän men inte som älskande. Hon är för mycket storstad för mig, det var den känslan jag fick. Vi har levt lite samma liv och det livet är jag klar med.

Var inte hon också det?

– Jo. Det är svårt att säga varför man inte klickar med någon. Den enkla anledningen är att jag inte klickade med henne. Hade vi gjort det hade hon varit kvar.

Det råder ingen tvekan om att Göran Lindström känner mycket för alla sina brevskrivare och att tittarna kommer få följa en känslosam sommar på hans gård.

– Det var sex färgstarka kvinnor och två skulle bort. Det var ett tufft val, alla hade sina fördelar. Det är alltid svårt att välja bort någon, säger Göran till Hänt.

FOTO: TV4

Annons