LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Gravida Alba August bryter tystnaden – känner inte kända pappan

26 sep, 2024
Alba August
Alba August väntar sitt första barn med pojkvännen Pontus.
Nu talar hon ut om relationen till sin egen pappa Bille August.
– Vi pratar ganska sällan, säger hon till Amelia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”Brand logo
Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”

Tidigare i år gjorde skådespelerskan Alba August, 31, sin debut på röda mattan tillsammans med sin partner, Pontus Winnberg, 49. Det var första gången paret visade upp sin relation offentligt. Bara några månader efter det kom också den glädjande nyheten att de väntar sitt första gemensamma barn.

För Alba innebär detta att hon kommer att bli mamma för första gången, medan Pontus redan har två barn sedan tidigare relationer.

I en ny intervju Amelia med delar Alba med sig av sina tankar kring graviditeten och reflekterar över hur hennes egen uppväxt har format henne som individ.

Alba August om relationen till pappan: "Finns inget behov"

Alba växte upp tillsammans med sina två systrar hos sin mamma, den folkkära skådespelerskan Pernilla August, 66. Hennes pappa, den danske regissören Bille August, 75, har däremot inte varit en stor del av hennes liv och de har under åren haft begränsad kontakt.

Annons

– Det är väldigt fint när vi pratar, men vi pratar ganska sällan. Det kommer sig nog av att vi båda har väldigt mycket jobb och att det alltid varit så. Man måste nog ta till professionell hjälp om man ska ändra det. Det kanske helt enkelt inte finns något behov. Han bodde i Danmark när han och mamma träffades. Frågan är om han någonsin flyttade till Sverige. Jag minns inte det i alla fall, förklarar Alba i intervjun.

När hon får frågan om hon saknar sin pappa svarar hon nej, men tillägger att det ändå finns en del av henne som känner en viss saknad efter honom.

– Jag kan få separationsångest när vi säger hej då, men i dag är de nära relationerna mina vänner. Jag har andra bollplank, men tycker att han är en viktig person ändå på något sätt.

Då välkomnar Alba August nya bebisen till familjen

Alba förklarar däremot att hon idag har andra människor i sitt liv som betyder mer för henne, däribland hennes partner Pontus, som ger henne en stark känsla av trygghet.

Avslutningsvis lägger hon också stor vikt i att poängtera hur tacksam hon är för all kärlek i sitt liv – och ser det som en gåva att hennes kommande barn får växa upp i den kärleken.

– Det är skitlyxigt att det finns en massa människor som står med öppna armar. Ju mer kärlek man kan födas in i, desto bättre. Det är verkligen bara en gåva.

Bebisen Alba och Pontus väntar är beräknad till slutet av 2024.

FOTO: TT

Annons