LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Gravida Jonna Lundell vill inte få det könet på bebisen: ”Inte blivit lika glad”

17 okt, 2024
Till vänster: Hela familjen Lundell står på en gräsmatta och håller varandra i handen. Bakom dem är stora bokstäver och rosa och blå ballnger. Till höger: Jonna ligger på en brits och Jocke tittar åt sidan med solglasögon. De är på ultraljud.
Joakim och Jonna Lundell väntar barn och fick nyligen veta om det blir en tjej eller kille.
De blev otroligt glada – men hade det visat sig vara det andra könet hade reaktionerna varit annorlunda...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”Brand logo
Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”

Joakim Lundell, 39, och Jonna Lundell, 30, är några av Sveriges största profiler på sociala medier. På Instagram och Youtube uppdaterar de ständigt om sina liv, där det just nu kretsar kring att Jonna är gravid!

Paret har sedan tidigare barnen Lunabelle, 5, och Lionel, 4. Nyligen hade de en påkostad gender reveal där de avslöjade könet på bebisen – där det visade sig vara en pojke!

Jocke och Jonna blev otroligt glada, men hade det visat sig vara en tjej hade reaktionerna varit annorlunda...

Jocke och Jonna tveksamma till könet: ”Inte känts slutgiltigt”

Mycket energi och pengar lades ner på deras gender reveal, då de bland annat köpt in mat, dekorationer och lagt 25 000 kronor på pyroteknik. Pyrotekniken sprutade ut blå färg – och Jocke och Jonna fick då veta att de väntar en pojke.

Annons

I deras podcast Jocke & Jonna – Sanningen måste fram menar Jocke att det är svårt att prata om avslöjandet av bebisens kön, för att det var så fruktansvärt väntat.

– Ja, hade det kommit rosa färg som då hade betytt att det var en tjej, hade jag blivit så jävla chockad och velat dubbelkolla. För det hade känts så jävla fel, säger Jonna.

– Ja, jag hade också velat dubbelkolla. Jag hade inte köpt det fullt ut, så jag hade inte tagit in det och kanske inte blivit lika glad för det hade inte känts slutgiltigt för mig, svarar Jocke.

Båda menar att de alltid varit säkra på att det är just en pojke de ska få, och att om det hade visat sig vara en tjej så hade de trott att ultraljudet visade fel eller att kanonerna var laddade med fel färg.

Därför var Joakim Lundell säker på barnets kön

De berättar vidare att redan innan de ens gjorde första ultraljudet så var de säkra på att det var en pojke i magen, baserat på magkänslan och att graviditeten kändes ”pojkstökig”.

Annons

Men ännu mer säker blev Jocke när de var på ultraljud för att kolla könet, där svaret förseglades i ett kuvert. Till en början gick det nämligen inte att se könet då bebisen låg åt fel håll i magen, men efter tre timmar hade den vänt sig. Då kunde barnmorskan väldigt snabbt se vad det var för kön.

– Då tänker jag såhär, är det en tjej kräver de lite längre tid att dubbel- och trippelkolla för att det är ett svårare kön att se. Då tänkte jag att nu ligger han där, glatt med struten uppe i vädret och att man såg det direkt. Att det var så övertydligt var det var, för hon var så fruktansvärt säker på det, berättar Jocke.

Och det visade sig alltså att de hade rätt. Nu har Jocke och Jonna även avslöjat vad bebisen ska heta – och det blev ett högst ovanligt namn, nämligen Lilo!

FOTO: Youtube/Skärmdump

Annons