LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Gravida Jonna Lundell akut till sjukhus: "Jocke grät – jätterädd”

09 okt, 2024
Till vänster: Joakim och Jonna Lundell. Joakim har en hand på Jonnas axel. Till höger: Jonna syns ligga i en sjukhussäng och tittar in mot kameran.
Joakim och Jonna Lundell väntar sitt tredje barn, men graviditeten har inte varit lätt för Jonna.
Nu berättar hon att hon behövde åka in akut till sjukhus på grund av smärtor!
– Jag bara grät och grät och grät, säger hon i sin podcast.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem slösar mest pengar – Joakim eller Jonna Lundell?Brand logo
Vem slösar mest pengar – Joakim eller Jonna Lundell?

Sociala medie-jättarna och kändisparet Joakim Lundell, 39, och Jonna Lundell, 30, har varit gifta sen 2016. Tillsammans har de barnen Lunabelle, 5 och Lionel, 4.

Paret väntar nu också deras tredje barn, men Jonna har inte mått så bra under graviditeten.

Nu berättar hon att hon tvingades åka akut till sjukhus – och befarade det värsta!

Jonna Lundell akut till sjukhus – stora rädslan

I deras podcast Jocke & Jonna – Sanningen måste fram, som de har tillsammans med tv-producenten Jonas Bergström, berättar Jonna att det konstanta illamåendet som hon hade i början av graviditeten nu börjar bli lite bättre.

– Men för några veckor sen fick jag åka in på akuten för att jag vaknade upp med magsmärtor på nätterna. Jag blödde ingenting, men jag hade jätteont i magen och fick sammandragningar, säger Jonna.

Annons

Jonas berättar att det för tre veckor sen därför inte kom något poddavsnitt, just för att Jonna behövde åka in på sjukhus.

– Vi trodde att det var lite fara och färde, Jocke hörde ju av sig till mig och grät och bara ”nu kanske det blir missfall”.

Jonna berättar att kändes som att hon fick värkar som hon behövde anda sig igenom. Tillslut hade Jocke sagt till på skarpen att hon måste åka in till sjukhus, men Jonna ville egentligen bara sova. Båda var väldigt oroliga att det var ett missfall det hela handlade om.

– Det var en jättekonstigt situation medan Jocke var såhär: ”du åker in, du åker in!”. Vi började typ bråka, eller han blev arg för att jag inte åkte in. Han var ju jätteorolig och jätterädd också. Det här hade pågått i flera dagar, jag tror det var tre dagar. Tillslut åkte jag in, och jag bara grät och grät och grät, för jag tänkte att jag snart får reda på att hjärtat inte slår.

Beskedet om Jocke och Jonnas bebis – så mår Jonna nu

Jonna berättar att hon kom till akuten och blev skickad till BB direkt, där de tog prover. De misstänkte först att det var urininfektion, men så var inte fallet.

Annons

– Sen gjorde de ett ultraljud och bebisen låg och sparkade, så det var superskönt. Då var det bara jag som hade lite ont.

Jonna blev vidare undersökt och det visade sig att det var livmodern hon hade ont i, och Jonas frågar om man vet vad det beror på.

– Nej. Hon sa typ att förhoppningvis så håller det på att gå bort nu eftersom jag har haft ont i så många dagar. Hon sa att förhoppningsvis kommer det här bara göra mindre och mindre ont nu och sen försvinna, men kommer det igen får du komma tillbaka till oss. Och ring direkt då.

Idag, cirka tre veckor senare, mår Jonna bättre. Hon berättar att det tack och lov gick över efter några dagar men att det fortfarande kan komma någon slags verk då och då. Hon säger att hon mår bra, men har haft ont i huvudet i flera månader.

– Smärta kan jag ta, men inte om det skulle va nånting med bebisen, säger hon.

FOTO: Max/Skärmdump, Instagram/Skärmdump

Annons