LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024

Jonna och Joakim Lundell tvingas ta hjälp: ”Kanske inte är ett par i slutet av dagen”

23 sep, 2024
AvMalin Stenberg
I familjen Lundells senaste vlogg på Youtube konfronterar Jocke Jonna gällande de fyra förråd som paret har.
Han menar att hon sparar för mycket saker – och att det inte längre är hållbart.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”Brand logo
Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”

Paret Lundell delar gärna med sig av sina privata mot och medgångar på sina sociala kanaler. Nu senast så handlar det om hur mycket saker som Jonna Lundell sparar på sig.

Joakim Lundell beklagar sig över hur mycket de har att rensa och att de måste ta in hjälp för att klara av allt arbete. Han tror dessutom att de bara hade bråkat om de gjorde de själva.

– För att vi inte ska göra det här ensamma, för det kommer inte sluta bra, för då kanske inte vi är ett par i slutet av dagen, så har jag kallat in en expert, säger Joakim Lundell och presenterar parets vän som ska hjälpa till att köra saker.

Fyra stora förråd ska rensas ut – en uppgift som paret hanterar galant trots viss irritation.

– Jag måste ändå säga att jag är impad av hennes lugn. Jag har egentligen gjort allt för att irritera, jag hade ju varit arg på mig själv om jag hade varit hon, men hon behåller lugnet, så jag måste ge henne det, säger Jocke och erkänner att han medvetet provocerar sin gravida fru.

Annons

– Jag är ju retsam, tillägger han.

Fansen hyllar Jonna Lundell

Även tittarna hyllar Jonna för att hon håller sig så sansad trots Jockes provokationer.

”Så vitt jag kunde se var det FAMILJENS förråd, inte Jonnas. Bra gjort av Jonna att hålla sig så lugn, jag hade lackat ur förr eller senare.” skriver exempelvis en tittare.

Andra hyllar paret för deras effektiva städande.

”Så himla bra att ni tar tag i detta, helt sjukt så mycket saker. Nästan lite jobbigt att se faktiskt hur ni köpt och köpt och köpt. Kommer kännas bra för er när ni sålt av/slängt/rensat” kommenterar en person.

”Inte ett friskt beteende”

En del av sakerna ska paret lägga ut till försäljning, men mycket går direkt till tippen, något Jocke förklarar är nödvändigt.

– Mycket är mögligt och det känns jävligt äckligt att sälja sådana grejer, så vi har sparat det vi känner är i tillräckligt gott skick.

Bara från de första två förråden fyllde paret en hel hästtransport med saker som fick slängas – men trots det väntade två förråd vilket väckte starka reaktioner hos Jocke och Jonnas hjälp för dagen.

– Det är inte ett friskt beteende att ha så här mycket, säger hjälpredan Dick.

I slutändan lyckas paret skala ner tillräckligt mycket för att allt så småningom ska få plats i ett förråd, en uppgift som i början kunde kännas omöjlig.

– Det känns otroligt, säger Jonna om bedriften.

Annons