LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Gravida Matilda Boza redo för förlossning – kampen i Nyhetsmorgon

22 okt, 2024
Nyhetsmorgon-profilen Matilda Boza är gravid med sitt andra barn.
Nu berättar hon om kampen i Nyhetsmorgon och hur hon tacklat att vara gravid i direktsändning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Matilda Boza – visar upp sonen BenBrand logo
Fem blixtsnabba med Matilda Boza – visar upp sonen Ben

Det var i slutet av augusti som Matilda Boza, 33, kunde berätta den glada nyheten att hon är gravid med sitt andra barn! I februari 2023 blev hon och maken Jonathan, 33, föräldrar till sonen Ben och nu ska han alltså få en lillebror.

– Det känns fantastiskt! Jag har själv två småbröder med två års åldersskillnad som har lekt mycket under vår uppväxt och jag har alltid varit lite avundsjuk på deras relation. Jag hoppas att Ben och hans lillebror blir bästisar. Ett plus är också att båda barnen föds i februari, så att lillebror kan ärva alla kläder till rätt säsong, berättar Matilda för Mama.

Men det är ett tag kvar till förlossning och Matilda jobbar i vanlig ordning för fullt i Nyhetsmorgon.

Gravida Matilda Boza om måendet

Dagen till ära sänder hon programmet tillsammans med Thomas Ritter, 48, och det är alltid härlig stämning i studion när morgonskiftet lämnar över vid klockan tio.

Annons

– Matilda och Thomas! Ni har kommit in med gänget här, välkomna, välkomna tillbaka. Hur står det till?, säger Anders Pihlblad glatt till sina kollegor.

”Bra” och ”utmärkt” blir svaren från Matilda och Thomas och faktum är att gravida Matilda mår mycket bättre nu än vad hon gjorde i början av graviditeten.

I en intervju med Mama berättar hon om måendet idag.

– Jag mår bra. I början av graviditeten mådde jag illa men nu njuter jag varje sekund av att vara gravid, det är så mysigt. Lillebror sparkar på för fullt i magen. Jag mådde bra under hela graviditeten med Ben också, så jag hoppas att det kommer vara så även den här gången.

Matilda Boza om kampen i Nyhetsmorgon

Men det har inte alltid varit frid och fröjd och att jobba med livesänd tv när man är gravid är kanske inte alltid helt optimalt. Detta är något som Matilda kan intyga.

– I somras var det ganska tufft. Framförallt för att man inte kan styra när illamåendet ska komma. Min taktik var att småäta hela tiden! Jag hade alltid vitt bröd och äppelbitar i närheten, haha, säger hon till Mama.

Om allt går som det ska beräknas lillebror komma till världen i februari 2025 och förlossningen är något som Matilda verkligen ser fram emot.

– Att föda barn är det absolut coolaste jag gjort och jag är så tacksam över att jag ska få uppleva det igen, säger hon till Mama.

FOTO: TV4

Annons